En vecka som inte alls blev som det var tänkt.

En bortglömd studiedag igår kastade om vårt schema. Och på kvällen kom mailet från förskolan. Ytterligare ett sjukdomsfall av covid på avdelningen och personalbristen är enorm. Så vi håller Estrid hemma denna vecka för att kunna avlasta personalen och såklart minimera riskspridning till oss. Igår efter middagen gjorde vi ett schema för familjen där vi fyllde i mammas jobbtid, pappas skoltid, Estrid leka-själv-tid och Estrids iPad-tid. Det känns som vi kom fram till en bra fördelningen.

Som tur är har jag inte så mycket jobb denna vecka. Veckans samarbete som ska upp på söndag är redan fotograferat och jag tänkte sitta på morgnarna innan Estrid vaknat och på kvällarna efter läggning och blogga så mycket jag hinner. Det blir nog bra detta.

Över till något annat som jag längtat efter att få visa er. Nämligen min nya vas från H&M (adlink). Det är en rejäl pjäs som jag fullkomligen älskar. Igår när den blev belyst av en vårig kvällssol såg det så vackert ut att jag var tvungen att ta några bilder. Tänk, nu är tiden kommen när man får golden light på kvällarna.

Jag köpte vasen inför en idé jag har till ett blogginlägg. ”Såhär stylar jag min långa fönsterkarm”. Jag har inte kommit längre än så i planeringen. Först ska jag ta en tur till IKEA och köpa gardinskenor och gardiner. Och just IKEA känns ju som den minst motiverande platsen att besöka i dessa tider.

Tänk när denna vas får stoltsera med mina gladioler i sommar! Det kommer vara magi!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x