Arni är nya husguden

the arni shop är nya inredningsguden-1
Tröttnar du på att höra mig tjata om den stundande semestern? I’m sorry för här kommer det! 2 dagar kvar!!! YIIHAAA! Så, nu när vi har detta ur världen kan vi återgå till vad dagens inlägg faktiskt ska handla om. Nämligen mina nya möbler och min nya husgud Arni.
arni
The Arni concept är en ny webbshop som jag fick nys om när det dök upp i mitt FB-flöde. Klickade in mig och dog. Det är verkligen Artilleriet fast för en tiondel av priset. Jag såg dessa bambustolar och blev till en emoji med hjärtögon. Först var tanken att jag skulle ha dem ute på altanen, under det solsegel som jag har beställt och ska sätta upp. Men under tiden inredde jag med dem i vardagsrummet. Och det blev så himla snyggt att nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Vad tycker du? Ute eller inne?
the arni shop är nya inredningsguden-3
Jag klickade även hem ett ”bookstand” i plexiglas. När vi var i Taschenbutiken i Paris hade de sina lyxiga coffeetableböcker på just sådana här ställningar. Där i Paris blev jag för snål och köpte aldrig ett bokstöd. Jag har ångrat mig varje dag sedan dess. När jag såg bokstödet hos Arni fanns det ingen tvekan. Och det blev SÅ bra. GUD vad lyxigt det ser ut med en uppslagen Vougebok. Visst gör det?
the arni shop är nya inredningsguden-9
Just nu är det Nicole som pryder rummet. Om du är nyfiken på vilken bok det är så är det denna, The world in vogue: people, parties, places. Min lyxigaste bok ever. <3
arni2
På bordet står en ny orkidé. Den fick jag av mamma som tack för att jag hjälper henne med hennes releasefest. Och det bästa av allt? Du är bjuden! Det kommer såklart mer info längre fram men i september hyllar vi min mamma, kvinnor som följer drömmar och kämpar för HBTQ-rättigheter. Och vi kommer göra det på det mest fabulösa sätt som finns!
the arni shop är nya inredningsguden-2
Nu känner jag att jag behöver en matta i den andra hörnan vid de nya stolarna. Och att jag måste slipa om golven. Och bör jag har gardiner? Vad tycker du? Jag tycker det här med gadiner är så svårt.
the arni shop är nya inredningsguden-10
<3 <3 <3
the arni shop är nya inredningsguden-11
Så nöjd! Det är så otroligt roligt att låta hemmet växa. Jag har fler drömmar än plånboken tillåter och min inköpslista är så lång att om jag visade den i sin helhet för David hade han skilt sig och undvikit allt vad delad ekonomi heter. Nu sticker jag fram den portionsvis. Hehe!

Ha nu en riktigt fin dag min vän! Imorgon blir det nya empties som rescenseras och på fredag kommer en ny fredagsvideo. Det är äntligen dags för Ullaredhaul och jag visar alla mina fynd. Det vill du inte missa! Och sen är det redan dags för midsommar. Och semester. Och oceaner av vi-tid, egen-tid, blogg-tid och inspirations-tid. Kan livet ens vara såhär härligt?

PUSS!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
6 år sedan

Åh vad fint ni har det! Jag tycker inte du behöver gardiner. Det blir så fint ljus när man inte hänger dit gardiner.
Kram

Linda
6 år sedan

Så fint men ja frågan är ju om möblerna ska få flytta ut eller in det är ju bra knepigt för de var riktigt fina där de står.
Jag förstår att du tycker det ska bli skönt med semester, jag har 5 v kvar att jobba innan jag får semester, känns galet långt borta just nu och jag är riktigt jobb trött.
Ha en fin dag
Kram Linda.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x