Jag möblerade om vardagsrummet

moblera om vardagsrummet-1
Jag berättade ju att jag möblerade om i vardagsrummet och jag blev SÅ nöjd. Alltså så så så nöjd! Jag flyttade soffan så att istället för att ryggen stod mot väggen så står nu ryggen på soffan mot fönstrena, och alltså ut från väggen. (såhär såg det ut innan) Sen tog jag vår tv-bänk och satte bakom soffryggen. Det ser så trendigt och lyxigt ut!
soffcollage1
Jag satte upp två nya tavlor på väggen men annars ändrade jag inget där. Den stora förändringen blev att flytta soffan och sedan styla bänken bakom soffan. Stylingen var det roligaste. Där står nu alla fina saker uppradade och det ser så ombonat och härligt ut.
möblera om vardagsrummet-2
Jag tänker att vi går igenom alla sakerna som står på hyllan. Vi börjar från vänster. En rislampa som ser så dyr ut men är ett fynd från IKEA (här). Sen la jag några modetidningar bredvid. På dem har jag ett doftljus från voluspa, en marmorbricka på vilken jag ställt en ljushållare från Tine K och ett litet fat med en zebra på. Sen kommer två vita små stenbrickor som jag fått från min älskade Christina. På den ena har jag en svart/vit burk och på den andra en liten ärvd vas i vilken en tulpan från vår trädgård stoltserar. Sen kommer en ny blå bubblig vas som David fyndade under ”krukoutlet-gate”. En begonia i en vit kruka och en ärvd ljusstake i mässing från Skultuna. Sen kommer ett litet rosa stilleben med en grågrön kiwilykta från Ittala (här) en liten keramik macaron (här) och en REAfyndad porslinsburk från Hemtex. Sen kommer två vaser till från ”krukoutlet-gate”, som står tillsammans med ett guldljus från H&M home (här) på två loppisfyndade Per Moberg-kokböcker.
möblera om vardagsrummet-8
Är helt förälskad i denna nya växt. Prickig! Love it!
soffcollage2
Det man ska tänka på när man gör stilleben är att dels bygga i olika höjder, dels sätta ihop allt i olika stillben och gärna färgharmonisera något så ser det inte rörigt ut. Nu ser det ju bra stylish ut!
möblera om vardagsrummet-7
Och såhär ser det ut från andra hållet. Trivsamt va? Nu är vårt aber tv:n och att det inte är allt för bekvämt att titta på den från denna vinkel. Men vi kollar inte jättemycket på tv och sen så vägrar jag inreda efter tv:n mer. Den lilla rackaren har haft mig i sitt våld allt för länge.

Nu är jag i Stockholm och ska kicka igång dag två med Liberala kvinnor. Vilket inspirerande och härligt dygn vi har haft men jag längtar hem. Till lilla familjen, till trädgården (längtar efter att plocka ogräs tro det eller ej) och efter mitt nystajlade vardagsrum.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 år sedan

Tycker också det är väldigt fint med soffan och bänken, fina saker har du på den också.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

tack! vad glad jag blir!

Linda
6 år sedan

Vad fint det blev när du möblerade om, här hemma kör jag ju jobb helg så har inte direkt hunnit mycket alls här hemma sorgligt nog när det varit så vackert väder, idag kör vi kvälls pass sen ledig en dag, fast den är inte så ledig ska vara på körskolan i 3 timmar och sen till kommunhälsan i 1 så ja min lediga dag försvinner i rasande fart imorgon tyvärr. Skulle behöva städa då det inte blev gjort denna vecka.
Ha en fin dag
kram Linda

sarah
6 år sedan

åh fina saker

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  sarah
6 år sedan

tack hjärtat!

Cajsa
Cajsa
6 år sedan

Så fint. Var finns krut-ouleten?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cajsa
6 år sedan

http://mansgard.se/ Världens bästa ställe! =)

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x