Äntligen kommer inlägget om nya soffan

nya soffan
Åh jag är sååå nöjd! Tack mamma och pappa för att ni har så bra smak och tack för att vi får ärva! Nu står denna stora, härliga och sååå sköna soffa hemma hos oss. Vår förra soffa var mörk och drog ner hela rummet. Nu är allt så krispigt och ljust här hemma! Och det behövs då vi alla tre är drabbade av förskolebaciller. Vi har hela veckan turats om att vabba, sova, knapra alvedon, dricka vatten juice saft nyponsoppa och ingen mamma eller pappa har orkat laga middag. Vi har levt på mackor, findus fiskgratäng och rester från frysen. Jag längtar ut efter frisk luft och lite sol på min näsa, men jag orkar inte gå mer än från sängen till soffan. Estrid är nöjdast av alla för hon får kolla Bolibompa ohne ende och äta mackor dygnet runt.
ny soffa-2
Men tillbaka till soffan. Som ni såg i kuddinlägget har vi gjort en kuddrockad och sportar nu blått. Det är så himla fint och jag njuter av detta kuddhav! Jag njuter av att jag kan ligga raklång på soffan och David raklång på schäslongen (ja någorlunda iallafall). Jag njuter av att ligga på soffan och läsa och alltid vara bekväm för de nya kuddarna är fluffiga, mjuka och med perfekt stuns. På bordet stoltserar blommorna jag fick av tjejerna i helgen och det är verkligen VÅR i lägenheten.
ny soffa-3
Idag är jag på jobbet. Så är det ju att vara vuxen, man får försöka kurera sig själv när man vabbar och sen är det tillbaka till verkligheten. Man får ta på sig sina big girl-pants och drömma om en framtida pension med oändliga sovmorgnar. Jag känner mig dock bättre idag och inget gör mig lika fylld av energi som vetskapen om att jag ska få föreläsa ikväll igen. Min föreläsningsturné om feminism rör sig idag mot Klippan och det ska bli himla roligt. Jag funderar ibland på att göra föreläsningen på webben så att ni alla skulle kunna få se den och komma med input. Jag är ju fortfarande nybörjare på allt det här. Men kul är det, det ska ni veta!
ny soffa-4
Och imorgon är det fredag! Inte klokt va! Veckan har gått så snabbt som alltid! Jag hoppas på en frisk familj, soliga dagar och en inspirerande och kreativ jobba-med-blogg-dag imorgon.

Ha en fin dag mina vänner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Så snyggt med nya soffan och kuddarna.
Imorgon åker vi hem från fjällen och då ska jag allt börja våra till det lite hemma ska bli kul att piffa lite.
Vi ska bara bli av med våran gamla säng och soffbord som just nu ockuperar vardagsrummet vi hade ingen plats att göra av det. Men förhoppningsvis så tar min bror över sängen och vi ska försöka få honom att ta vårat soffbord också, men det visar sig om han tar det eller ej annars blir det tippen med det.
Ha en fin dag
kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

försök kränga det på blocket. folk köper verkligen allt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x