Spritter det även i dina ben?

spritter det även i dina ben vår i min trädgård-2 vår i min trädgård-3 vår i min trädgård-4 vår i min trädgård-5 vår i min trädgård-6 vår i min trädgård-7 vår i min trädgård-8 vår i min trädgård-9
Kors i taket, två inlägg på samma dag? Ja, men det spritter i hela mig och vårkänslor och det spritter minsann i min trädgård också. För första gången ska jag få uppleva våren i min egen trädgård och det är som en dröm som blir sann. I rabatterna börjar saker och ting (som jag inte har en aning om vad det är) att bli gröna. Och jag kommer behöva all hjälp jag kan få av er att lista ut vad det faktiskt är som växer hos mig. Vad är det egentligen som växer på bild nummer 6 och 7?

Tulpanerna däremot, de vet jag var de är. Jag planterade i höstas 60 stycken tulpanlökar i min stora kopparkittel och jag LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR tills de kommer upp i all sin prakt. Det kommer bli magical!

Vilket fint liv det är att ha hus och trädgård. Jag öppnar bara upp altandörrarna och där finns ett fotbollsmål och en boll, en traktor, en cykel och ett barn som har friheten jag själv hade som barn.

Ja, det spritter onekligen i mina ben!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
6 år sedan

Spännande att få se vad du hittar i din trädgård.
Min första tanke var att det kunde vara pioner, men jag blev osäker så tyvärr vet jag inte vad det kan vara som växer där. Men någon av din andra läsare kanske är super bra på trädgård.
Ha en fin dag
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

men ja jag är såååå nyfiken!Går ut och tittar lite varje dag ihop om att det ska ha vuxit mer!

Pia Widlund
6 år sedan

Det spritter verkligen i benen. Cyklade i lördags och har planterat smultron!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

Ge mig sol och sommar och trädgårdshäng! längtar ihjäl mig!

Irene
6 år sedan

Bild nr 6 ser ut som kärleksört – och det är väl en bra växt att ha i sin trädgård? 🙂
Bild nr 7 tycker jag att jag känner igen, men jag kommer inte på vad det är – och det är ju inte direkt till någon hjälp.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
6 år sedan

åh bra Irene! Tack! Men du, gnugga geniknölarna! Vad är nr 7!?!?!?!?!?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x