Veckonytt #77

veckonytt1
I efterdyningarna av vår diskussion om reklam i bloggar så vill jag faktiskt lyfta upp just en reklamkampanj i en blogg. Helt enkelt därför att jag tycker det är ett fantastiskt arbete som Sandra Beijer lagt ner på denna reklam. Jag blir inspirerad! Inte bara att köpa själva produkten utan inspirerad till ett mer färgglatt liv, inspirerad till egna typer av fotograferingar jag kan göra här i min blogg och inspirerad att lyssna på LP-skivor. Jag kan inget annat göra än att applåder Sandra som skapat bilder värdiga ett modemagasin!
veckonytt2
Flattereds nya ballerina är REN MAGI!! Ja jag skriker när jag skriver detta för jag får nästan som ångest. Jag MÅÅÅÅÅSTE ha dem! Mockaskor med en stor len glansig rosett i sammet. Ren och skär magi!
veckonytt3
Minns du när vi pratade om att aborträtten runt om i världens försämras? Det har hänt igen! Mississippi har röstat igenom en supersträng ny abortlag och mitt feministiska hjärta gråter. Abort efter vecka 15 förbjuds nu och det spelar ingen roll om barnet kom till via våldtäkt eller incest (ja, inte för att anledningen spelar någon roll. Abort är rätt val för rätt kvinna oavsett bakgrunden till graviditeten). Det är skamligt. Läs mer om den nya lagen här. 
veckonytt4
Elsa Billgren har skrivit ett helt fantastiskt naket, ärligt, sorgset och svårt inlägg om den här med moderskapet. Jag kände igen mig så mycket och ÖNSKADE hett att någon skrivit ett sådant här inlägg när jag led i vargtimmen. Det är så svårt att vara mamma. Det är verkligen det.

Henrietta har gjort en grym video med hennes örhängessamling. Jag blir superpeppad. Dels att visa er mina smycken och dels att köpa massa nya statementsmycken. Åh vad jag är trött på det här pluttiga och eleganta. Ge mig smycken värdiga Elisabeth Taylor!
veckonytt5
Jag är smärtsamt ointresserad av teknik. Jag blir provocerad när David vill lägga våra pengar på en tv, en stereo eller ett ljudsystem. Hallå, fattar han inte hur många Elisabeth Taylor örhängen jag får till priset av en enda tv? Men så dök den här stereon upp i mitt flöde och jag är såld. Underbar! Som en godis i mitt kök! Jag önskar mig verkligen denna!
veckonytt6
Metro mode har gjort en lista på 25 saker att göra för att få ut så mycket som möjligt av den annalkande våren. Nummer 3, 5, 10, 14, 17, 19 och 23 vill jag gärna bocka av! Paula, ska vi göra en systertatuering?

Nu kickar vi igång den här veckan! Vi i Söder kommer få upp emot 17 grader någon dag denna vecka. Åh, himmelriket på jorden!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x