Veckonytt #45

veckonytt1
Alltså hallelujah! Om prick exakt en vecka flyttar vi. DÖÖÖÖÖR! Må timmarna swisha förbi! Står inte ut med mer. Det är värre än när man var liten och väntade på jultomten. I väntan på att tiden ska gå vill jag kicka igång denna vecka med ett veckonytt. As usual. The same procedure as last week som man säger. Jag börjar med Johanna Bradfords Pinterestboard ”dream house”. Åh vilka inspirerande bilder! Följ henne.
veckonytt2
Häromveckan när jag bromsade runt på olika bloggar kom jag in hos Svart Stina och föll pladask för detta DIY-pyssel hon har gjort med gamla glödlampor. Alltså hur amazing? Den som gör sådana här till mig kommer för evigt ha min eternål love!
veckonytt
På SVT ligger nu den charmigaste norska serien med korta korta avsnitt. den heter dumpad och visar riktiga dumpningshistorier. Jag sitter halva tiden och garvar och andra halva med kudden framför ansiktet. Gudars vad vi människor går igenom här i livet. =) Och seriens namn? Dumpad såklart.
veckonytt4
I den här gulliga artikeln ger gamla människor sina bästa kärleksråd. Undvik det sjuttonde bråket, ta en paus och sluta aldrig utvecklas tillsammans är bara några av alla klokskaper.
veckonytt5
Slutligen vill jag tipsa om en ny serie som jag verkligen bingekollade för jag älskade den så. Friends from college heter den och innehöll verkligen allt. Jag tyckte så himla mycket om den.  Snygga kläder, jätterolig dialog, kärlek, svek och perfekta karaktärer. Och du hittar den på netflix.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
6 år sedan

Alltså glödlamporna! (Här skulle jag gjort emojin med hjärtögon)

Christer Holm
6 år sedan

Bra i inspiration med lamporna.
Svar: båda barnen har varist rum. Även vi har eget rum fast det är inte klart ännu. Väggen kommer att byggas nästa vecka.

Anita
6 år sedan

Wow, sjukt fint med glödlamporna 😀 😀

Pia Widlund
6 år sedan

Jättefina glödlampor, helt i min stil!

pilla
6 år sedan

Vilka underbart fina glödlampor!

Pauline Hurtig
6 år sedan

ååh så fina lamporna var!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x