Inredningsplaner: gästtoalett, tvättstugan och trädgården

gästtoalett
Det här är det stora projekt som finns att göra i huset. Vi vet inte riktigt när vi kommer fixa det för planlösningen är lite konstig. Tänk fyra rutor, två uppe och två nere. Nedre vänstra ruta är en gästtoalett, övre vänstra ruta är garderober i ett annat rum. Nedre högra ruta är ett pannrum och övre högra hörn är tvättstuga. Vi vet inte om vi ska behålla alla fyra rutor som de är och bara renovera dem i ett i taget, eller om vi ska slå ut alla väggar och göra ett enda stort rum med tvättstuga och badrum. Oavsett så vill jag att gästtoaletten ska vara flärdfull. Marmor och halvkaklat. Gärna en vacker tapet på övre delen av väggen och så en stor spegel. Antingen rund och självklar eller över en hel vägg. Vi får se helt enkelt.
tvättstuga
Tvättstugan blir då antingen stor eller liten beroende på var vi landar i renoveringsbesluten. Oavsett så ska tvättstugan vara lättstädat med kakel och klinker, stora ytor för att vika tvätt och en massa finesser. Jag har precis köpt en mangel. Alltså dör! Allt ska manglas och dofta gott och vara krispigt vikt i linneskåpen. Och massa förvaring! Lådor och skåp där allt det där fula ska få plats. Smutstvätt, rengöringsmedel, stövlar och udda vantar och allt det där man samlar på sig. Det kommer som sagt dröja tills vi fixar just det här, men under tiden har jag mig en mangel och en alldeles egen tvättstuga. Och oavsett hur omodern den är så är det det lyxigaste någonsin att slippa kånka tvätt ner i en tvättstuga man delar med sjuttioelva andra.
trädgården

håhå! trädgården! Alltså nu snackar vi. Jag har landat i nyckelorden english garden, toolshed och köksträdgård. Välansat och mycket blommor i olika nivåer. En liten bod för alla trädgårdsredskap där min terrakottakrukor ska stå i prydliga högar i väntan på plantering. Och så grönsaker och kryddor. Jag och syrran (som bor 5 minuter från vårt nya hus) har redan gjort storslagna planer på att samordna våra respektive planteringar. Allt för att maxa mängden blommor, frukt, grönsaker och kryddor vi kan ta del av själva. Så om jag behöver mynta kan jag bara cykla över till syrran och klippa av några kvistar. Och så varje tidig vår ska vi sitta och planera våra trädgårdar. Och sen hjälpas åt med inköp, plantering och fix. <3<3<3 Dör av denna trädgårdsromantiska dröm!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Amanda Sofi
6 år sedan

Så mycket fint!

Nikki Lund
6 år sedan

Flotte inspirationsbilleder 🙂
Kram,

http://nikkilund.dk

Sofia Vähäjylkkä
6 år sedan

Så himla fint! Du har verkligen smak för inredning 🙂 sv: åh tack fina du! Det värmer verkligen att höra! 🙂

MALIN
6 år sedan

Grymt bra inlägg! Massvis med inspiration! Kram

Sofie Rydén
6 år sedan

Svar: men tack snälla du för de fina orden, så glad jag blir! :} Och gud vad roligt att fixa och renovera hus. Längtar till den dagen vi köper hus, hihi!

Frugan E
6 år sedan

Det blir garanterat kanonfint hos er! <3

My wonderful loves
6 år sedan

Å vill också inreda och dona

Norahsmamma
6 år sedan

Vilket fint inlägg med massa inspo!!

Angelica
6 år sedan

Ååh, så fint!

icaibloggen
6 år sedan

Sv: hihi ja ibland blev det dyrt beroende på vilken telefon jag köpte haha! Blev lite som min hobby hahah!

Så sjukt snyggt med marmor alltså! Jag vill köpa marmor detaljer till mitt nya badrum nu när jag flyttar!! 😀

Bella
6 år sedan

Alltså, marmor och badrum är den perfekta kombinationen! Älskar snygga, fräscha badrum och då är marmor tillsammans med gröna växter och glänsande detaljer ett måste. Plus i kanten för mörkt trä också! Oj vad specifikt det blev nu, haha.
Själv har jag dock ett härligt badrum med olikfärgad kakelvägg, ett orange/brunt/rött plastgolv och en spegelhylla och en massa härliga missfärgade ledningar längs väggarna. Kärlek till hyreslägenheter:-)

Ditte
6 år sedan

Så mycket roligt, utmanande och spännande ni har framför er. Härliga bilder som du visar och med så mycket fin inspiration. DEt ska bli roligt att följa er ”resa” till ert nya boende. Önskar er all lycka med flytten.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x