Det jag är mest tacksam för

Jag kan ibland känna mig som en otroligt tråkig person. Jag tycker inte så mycket grejor är kul. Jag vill nämligen mest bara vara hemma. Det är det som är roligast för mig. Visst låter det knäppt!? Jag är introvert, och har blivit otroligt mycket mer introvert genom åren och känner att jag alltid är på ett underskott av introvert-tid. Det jag oftast längtar efter är att få gå runt hemma i mjukiskläder och fixa. Lyssna på radio, vara i tystnad, kela med min familj, stå i tvättstugan och lyssna på poddar och stryka. Sen finns ju David, mannen som mår bra och älskar att träffa folk, bjuda in på middagar och träffa vänner och familj.

Det kan få mig att känna mig så himla fel. Att jag är en negativ och tråkig partypooper som inte är sådär härligt spontan som man ”borde” vara. Men å andra sidan så är jag ju den jag är. Och jag är för gammal för att låtsas vara någon annan. Och definitivt för gammal för att göra saker för att man ”borde” göra dem. Det handlar inte bara om att jag är introvert, det handlar också om att jag är ambitiös. Jag vill ju lägga mycket tid på mitt arbete, på mitt influenceri och min familj. Då blir det inte så mycket tid och energi över till annat.

En annan sak är att jag är så otroligt tacksam för vårt hus. Jag är förälskad i vårt hem och att vi hade möjlighet att köpa detta drömhus. Det är underbart att få lov att inreda, drömma och planera renoveringar. Jag vill helst bara sitta hemma och njuta av att det är mitt. Mitt senaste tillskott för att möta hösten och soffmys är denna fina filt från livehome.se (här). Jag ska snart klicka hem ett härligt bokpaket också för att ladda inför vinterns mys. Jag ser raggsockar, mjukiskläder, varma koppar kryddigt te, några praliner på ett litet fat och massa härliga böcker att njuta av.

Jag har precis läst klart den här boken. Har du läst? Jag tyckte väldigt mycket om den! Det känns som att Augustprisvinnaren och de övriga nominerade allt är en garanti för en härlig lässtund.

Det är ju så mysigt att vara hemma när det är höstrusk utanför. Då läser vi böcker, ritar, spelar spel och bakar bröd eller gör långkok. Det är livskvalité det. På sommaren är det så mycket press på att vara ute och hinna göra en massa saker. Jag vill ju bara vara inne och kura.

Låter detta totalt främmande för dig? Finns det någon annan introvert där ute?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Kathrine
Kathrine
4 år sedan

Japp, en till introvert här! Känner igen mig helt i din beskrivning! Älskar att vara hemma, pyssla och fixa.

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Kathrine
4 år sedan

hallelujah! Vi är fler som jag. vilken lättnad!

Anna Sameby
Anna Sameby
4 år sedan

Igenkänning hela vägen här. Jag är exakt likadan, var som att läsa om mig själv. Så det finns i alla fall två av oss och det är vi 😉❤

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anna Sameby
4 år sedan

underbart att höra! =) =) =)

Anna
Anna
4 år sedan

Jag är sååå inne på ditt spår. Trivs och bäst hemma och bara vara, eller i stugan och bara vara. Kan bli jättestressad om jag har för mycket inbokat och behöver verkligen tid för att återhämta mig.

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anna
4 år sedan

jag hade kunnat skriva det själv!

Ida
Ida
4 år sedan

Hög igenkänningsfaktor! Tack för att du delar med dig

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Ida
4 år sedan

skönt att vi är flera som känner igen oss i detta!

Anna.um.Ubaidah
Anna.um.Ubaidah
4 år sedan

Introverts unite – separetely! =)

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anna.um.Ubaidah
4 år sedan

skrattade högt åt det här!!! snacka om introverthumor deluxe! =) =) =)

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x