Veckonytt #155 – videospecial

Idag blir det ett lite annorlunda veckonytt. Nämligen rörligt material. Jag tänkte visa er 8 videos från Youtube som fångat mitt intresse den senaste tiden. ENJOY!

No. 1. Lisa Eldridge visar hur man täcker en röd, stor cystliknande finne. Väldigt bra att kunna om man vaknar på morgonen av en viktig dag och har en röd envis rackare precis där den inte ska vara.

No. 2. Lisa gör en sminkning på Victoria och Victoria gör en på Lisa. Snacka om powerduo. Gud vad jag älskar fru Beckham!

No. 3 Yoga för mensvärk och PMS! Jag ÄLSKAR Yoga with Adriene och hade faktiskt svårt att välja avsnitt men denna är så härlig.

No. 4. Yoga för när du känner dig deprimerad. Känner du hur bra själen mår bara av att läsa detta. Föreställ dig så skönt det är att sträcka ut kroppen på riktigt sen.

No. 5. GUD vad drömmigt att ha en stor walk in closet som också är arbetsrum anpassat för en beauty, fashion och livsstilsinfluencer. Lifegoal på detta. Titta och sukta!!

No. 6. Okej, jag fastnade lite i att youtuba walk in closets. Hamnade i denna lyxiga och dog typ. Alltså, hur kan man ens leva UTAN att ha en sådan garderob med ett sådant innehåll!?!?

No. 7. Jag älskar Anna och alla hennes videos. Hon är liksom en helt vanlig tjej. För dig som vill veta mer om hur man kan göra hemmaansiktsbehandling är denna video så mysig och bra och fri från krusiduller. <3 <3 <3

No. 8. Bästa Linda-Marie har en såååå viktig och modig video uppe nu. Slutsats är att guuuuud vad stark hon är och fy fan vad folk är idioter!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x