Veckonytt #194

Jag var låg på energi i helgen och jag tror det är lite för att på helgen kommer jag ur mina rutiner. Och är jag ur mina rutiner så tappar jag bort mig själv lite. Därför gillar jag måndagar med kaffekoppen, datorn och to do-listan redo framför mig. Och som vanligt, enligt rutinerna, inleds veckan med ett veckonytt.

Först ut är detta nya magiska set från Stronger. GUD vilka snygga träningskläder!

För dig som inte riktigt vet hur eller varför du ska använda ansiktsolja vill jag rekommendera detta blogginlägg hos Hannah på naturligt snygg.

Wakakuu har släppt sin egna höstkollektion (adlink) med klassiska plagg i hög kvalitet och lyxigt snitt. Jag drömmer om en av allt!

Läder läder läder! Japp, det ÄR det trendigaste materialet i höst. Givetvis går fuskläder precis lika bra. Spana in dessa budgetgodingar från Lindex (adlink).

ÅHHHH hur magiska är inte dessa vaser från H&M Home (adlink). Precis den mjuka och följsamma färg och form som jag vill ha nu i höst!

För att övergå till mode för hösten vill jag rekommendera den här artikeln om hur du stylar den ribbstickade klänningen i höst. Jag gillar även denna artikel med inspo om hur man stylar lädertrenden i höst.

Denna kjol tycker jag väldigt mycket om! (adlink).

Ibland måste man bara älska Camilla Läckberg!

Slutligen, hur drömmig är inte denna ljusstake. Jag har bloggat om den massvis med gånger. Men jag tröttnar verkligen aldrig på Nagel candle holder.

Ha en fin vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x