3 sätt att styla sommarklänningen i höst

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS.

Sommarklänningen behöver faktiskt inte plockas undan när sommargarderoben ska bytas ut mot höstgarderoben. Tvärtom faktiskt. För i år är den blommiga långklänningen supertrendig att bära i höst. Jag har gjort tre outfits för att inspirera dig att bära sommarklänningen in i hösten och vintern. Basen i alla outfits är en magisk blommig klänning från by Malina.

LOOK 1
Det trendigaste du kan bära i höst är en längre midiklänning med knähöga stövlar under. Dessa stövlar från H&M är perfekta tycker jag. För att göra sommarklänningen lite varmare hade jag valt att bära en tunn vit polotröja under. Denna polo är också från H&M och finns här. För att matcha krokostövlarna har jag valt denna snygga läderväska från & other stories. Slutligen behövs lite bling och jag älskar det här halsbandet från PFG Stockholm.

LOOK 2
Detta är en så mysig look tycker jag. Vita boots i läder från & other stories, med perfekt klack för vardagsanvändning, som matchas med en mjuk slipover från Soft Goat. Enkla guldiga hoops i öronen är alltid rätt, och dessa kommer från & other stories. Den stora maxiväskan är supertrendig i höst. Den här från Wandler är defintivt på min egna önskelista. Denna look är perfekt för säsongen eftersom slipovern enkelt kan tas av om solen skulle titta fram under en höstdag.

LOOK 3
Här är en magisk, feminin look, som tack vare den strama kavajen inte blir allt för sockersöt. För att plocka upp de rosa tonerna i klänningen har jag valt lyxpumps från Prada och en riktigt drömmig karamellväska från Gucci. Det rosa temat fortsätter med vackra strassörhängen från Annie Frost. För att bryta av det rosa har jag valt en riktigt snygg budgetkavaj från Ellos som matchar den rosa tonen till perfektion.

Hoppas du gillar dessa outfits. Vilken look är din favorit?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x