Helg och jag njuter av ett städat hem

I torsdags gjorde vi en rejäl veckostädning och det var underbart när det var klart. Vetskapen om att huset är i ordningplockat, dammat, dammsugat och rena toaletter gör att man kan totalt slappna av inför och under helgen. Sängarna är nybäddade med frasiga lakan som blivit manglade med lavendeldoftande linnespray. Mitt spray tog slut så jag fick köpa nytt. Jag brukar köpa mina linnesprayer och tvättmedel härifrån (adlink).

Jag är lite slarvig av mig, det måste jag erkänna. Men det är väldigt viktigt för Davids sinnesfrid att det inte är allt för stökigt. Och om jag ska vara ärlig, givetvis trivs jag också bättre när det är städat. Det är också ett sätt att visa respekt för sig själv att hålla det rent hemma. Det behöver inte vara instagramperfekt men jag får panik om det luktar illa i badrum eller kök.

Älskar känslan när allt är klart och jag som sista sak får sätta ut blommor i alla rummen, tända doftljus på kvällen och slappna av i soffan nyduschad, nysmord och med en ny pyjamas. Magisk känsla!

Idag ska vi fixa nya pass och sedan lämna Estrid på kalas. Annars har vi inga planer för helgen. Bara vara hemma, kanske åka på en liten utflykt, fixa lite i trädgården men mest bara mysa med varandra. Vad är dina planer för helgen?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x