När verkligheten klår visionen

Som du redan har sett på instagram så har jag fixat hörnan bakom piedestalerna med gardiner och en svävande tavla. jag hade en vision om hur jag ville att det skulle bli och det blev SÅ bra! BÄTTRE till och med. Lyxig rik lesbisk konstsamlares vardagsrum var min vision och jag nailed it!

På egen hand borrade jag upp gardinskenor och borrade in skruvar i taket för att fästa tavlan. Tavlan hänger i två takkrokar i trippla rader av fiskelina för stabilitet. Jag känner mig så otroligt stolt över mig själv. Varken jag eller David har sett oss som händiga. Vi har kallat in min pappa när vi har behövt snickra. Och det är superhjälpsamt att ha en händig pappa att kunna ringa till, men som du vet så pratar jag alltid om hur ord skapar känslor. Orden ”jag är inte händig” skapade känslor av oro och olust inför att fixa hemma. Men jag vill kunna reda mig själv så därför började jag tala i orden om att jag kan och att det jag inte kan, kan jag lista ut.

Mamma hjälpte mig att sy upp gardinerna och här erkänner jag. Det hade jag kunnat göra själv men jag kände mig faktiskt lite lat. Skönt att ha föräldrar som ställer upp när ork eller kunnande inte alltid vill infinna sig.

Jag har redan hittat ett nytt DIY men som jag kommer göra längre fram i sommar. En liten blomsterbod på hjul som jag ska sälja blommor ifrån. Det kommer bli helt sagolikt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x