Wanties från vårnyheter hos H&M, Ellos och & other stories.

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Ni har efterfrågat shoppingtips och jag blir så glad av alla era förslag. Även om jag har massa ideér på blogginlägg och annat content känns det extra roligt att göra sådant som är efterfrågat. Här har jag samlat mina favoriter från alla härliga nyheter. Först ut är H&M.

zebramönstrade byxor // stickad kjol // pyjamas // brödställ // träningstights // doftljus

Här är fina nyheter hos Ellos, både från det egna varumärket samt andra som finns på hemsidan.

klänning i fuskläder // ribbad topp // stickad tröja // jeanskjol // omlottklänning // randig skjorta

Sist ut är MAGISKA nyheter från & other stories. Det grämer mig att jag inte kan köpa kläder där eftersom storlekarna bara går upp till 44. Men om jag hade passat i kläderna hade jag definitivt köpt dessa sex saker. Under tiden står de som inspiration.

Jacka // skjorta // BH i silke // volangblus // ljusblå kostym med byxor här och kavaj här // trosor i silke

Happy shopping!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x