Med guldbyxor i parken och en Malmöitisk Anna Wintour

guldbyxor
Igår tog jag Christina under ena armen och David under den andra. Vi tre skulle ha photoshoot i parken. Ända sedan jag fick den stora äran att göra en fotografering för Nantucket har jag haft en tydlig bild på hur jag ville att det skulle se ut. Christina med sin varma gyllene hudton skulle vara en gudinna i guldbyxorna. Och jag, suckern för vackra väskor och rosa visste exakt hur jag ville matcha väskan.

Nantucket är en webbshop jag ofta återkommer till. Fina produkter och oerhört vänlig ägare. Igår kändes det som att en dröm slog in. Den här om att bloggen är ett jobb och att jag och David arbetar tillsammans. Det var fantastiskt att få gå runt i parken, hitta den perfekta platsen, söka det perfekta ljuset och gapa till Christina ”titta åt höger”, ”le” och ”gå som i luciatåg”. Ja, ni kan kalla mig Anna Wintour of Malmö! Och vilken otrolig tur vi hade med vädret. Starkt lysande sol och löv som brann i gult och orange skapade precis den här höstiga men ändå varma känslan jag ville ha i bilderna.

Dock ska jag inte ta åt mig all ära. Att leva med en professionell fotograf är ju syndigt bortskämt! Så han har stått bakom kameran såväl som framför photoshop. Och resultatet? Perfektion om du frågar mig! Sammanfattningsvis kan jag säga att det är underbart att få arbeta kreativt och framförallt allt med ens vänner och älskade. Jag gick som på moln hela dagen.
nantucket-2

Men nu till huvudpersonerna, kläderna.
Byxorna (här) är guldiga i boyfriendmodell och kommer från Bianco. Modellen och färgen är så tacksam för du kan klä ner dem till vardags och upp dem till fest. Och handen på hjärtat, vem älskar inte guldbyxor!?

Väskan (här) från Moretti Milano. En svart läderväska i shoppermodell. Men det som gjorde att jag valde denna var insidan. Jag fastnade för den knalligt rosa insidan. Jag bara älskar sådana detaljer när basplagg och basaccessoarer får det lilla extra. Till väskan tillkommer en clutch som du kan använda som necessär, clutch eller som en extra förvaring i din väska.

Ni må tro jag känner mig glad och tacksam för gårdagen!
nantucket-3 nantucket-4 nantucket-5 nantucket-6 nantucket-7 nantucket-8 nantucket-9 nantucket-10

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Hej
oj vilket härligt väder, men jisses så skönt det såg ut att inte ha så mycket kläder på sig, här var det typ 8 minus i morse när jag vaknade inget vidare alls.
Önskar dig en fin helg
kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

idag är det minus 3, men solen lyser starkt och det är en underbar höstdag!

Att vara någons fru
7 år sedan

G R Y M T jobbat Frida!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Att vara någons fru
7 år sedan

tack! vad glad och stolt jag blir över din komplimang! <3

Johanna
Johanna
7 år sedan

Hej Frida! Vad använder du för kamera? Är på jakt efter en ny och var tvungen att fråga dig! Kan du inte göra en recension på din? Och vad använder du för något program för att redigera dina bilder (om du gör det)? Kram Johanna

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Johanna
7 år sedan

Hej! Oftast använder jag min kamera som är en Nikon D300 med objektiv 50mm, 1,8. Ibland använder jag Davids kamera, som också är den som tog dessa bilder. Det är en Nikon D800. David har jättemånga olika objektiv eftersom han arbetar som fotograf men objektivet vi använde till dessabilder var Nikon 70-200, 2,8 VRII. Jag redigerar mina bilder i lightroom och gör mina collage i Photoshop. David gör majoriteten av sin redigering i photoshop. Jag tror att han gjorde bilderna i detta inlägg i lightroom. Jag har lite svårt att recensera min kamera eftersom jag inte är sådär jättekunnig utan mer kör på känsla. Jag är mycket nöjd med mitt objektiv men känner att jag på sikt hade velat ha ett nytt kamerahus då det jag har börjar bli gammalt nu. Kram på dig

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x