Outfits i storlek upp till 60 till vardag och fest

Ni har efterfrågat outfits och modetips i större storlekar och jag ÄLSKAR att scouta nätet på de finaste och härligaste fynden. Här är outfits där plaggens storlekar sträcker sig upp till 60. Jag hoppas verkligen du tar chansen nu och vågar testa ett nytt plagg eller en ny stil, eller en ny färg, och tar dig ut från självhatets gråa och trista oversizeade garderob!

Här är vardagsoutfit nummer 1. Den som funkar på jobbet och på helgen.
Vackra enkla kostymbyxor från Samoon som går att variera i oändlighet. Jag matchar byxorna med en vit elegant topp från Ulla popken och en trendig rutig kappa i ullmix från Samoon. Accessoarerna består av stilrena pärlörhängen från Snö of Sweden, en boxig, rolig och lite knasig väska från Mango och ljuvliga läderloafers från Tamaris.

Vardagsoutfit nummer 2 ser jag på jobbet, på dejten eller på brunchen på helgen. En tjock och gosig polotröja från Ulla Popken. Jag stylar den med en brun bucketbag från Rebecca Minkoff och skapar kurvor genom ett markerat bälte från Ulla Popken i midjan. Till poloklänning är det supersnyggt och trendigt med stövlar och dessa från Ulla Popken passar breda vader. Lite bling måste det alltid vara och jag älskar statementörhängena (dessa har jag tyvärr glömt var jag hittade dem och kan inte länka) och halsbandet från Glitter med kvinnosymbolen.

Bara för att man drar större storlekar innebär det inte att man inte kan vara riktigt supersnygg när det vankas fest. Här är förslag på en outfit (och om du frågar mig kan man lika gärna bära dessa plagg i vardagen också). Trendig läderkjol från Zizzi matchas med pumps med stabil och skön klack från Tamaris och en vacker blus från Zizzi. Vankas det fest är extra allt som gäller och jag matchar med den iögonfallande statementringen från Anton Heunis, ett trendigt diadem från Pica picas och den roliga väskan från Karl Lagerfeldt.

Här är festfestfest-outfit. Supertrendig klänning i ormmönster från Zizzi matchas med röda klackar från Zara och röda läppar från Yves Rocher. De perfekta accessoarerna är att drössla pärlklämmor (dessa finns här) över hela håret och en pärlbeströdd väska från Pipols bazaar. För extra va-va-voom tycker jag du ska våga dig på att testa lösögonfransar, dessa från Sweed är toppen.

Happy shopping! Hoppas du hittade något fint! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x