Min lilla shopping i Grekland

det jag shoppade i grekland-1
Hur härligt är det inte att det är fredag? Vi har fredag extra allt idag, taco, film, popcorn och myskläder i soffan. Min dag har varit riktigt härlig. Jag har haft min jobb med blogg-dag och  vältrat mig i kreativitet, fotande, redigerande och skrivande. Underbart! Ikväll blir en lugn kväll. Imorgon har jag min bloggträff och det kommer bli toppen. Massa härliga kvinnor, god mat, en inspirerande föreläsare och goodiebags! Så nu har jag x antal påsar att packa ikväll.

Men nog om det, det var ju inte därför jag tittade in. Det var ju för att visa vad jag shoppade i Grekland. Jag fick inte feeling för så mycket, men hittade några godbitar. Jag har redan visat det blå armbandet, och i samma butik hittade jag det röda tunna armbandet med skydd mot ”the evil” som hon i butiken sa. Man kan aldrig skydda sig nog mot the evil. Jag har fått för mig att jag ska börja färgmatcha mina outfits bättre. Att jag väljer en två, tre färger och sen ska allt gå i de färgerna. Och jag hade typ inga färgglada smycken, tills nu. Nu har jag till en blå outfit och en röd outfit. Ni förstår, livets stora tankar!

I Grekland finns även det grekiska hudvårdsmärke Korres. Det är betydligt billigare i Grekland och finns ett större utbud. Jag hittade två olika godbitar som verkade superspännande! En svalkande gurkgelémask för ansiktet. Jag tänker att den här masken ska vara i kylen så den blir sådär härligt frisk och svalkande. Sen köpte jag även en ögonmask. Jag har aldrig haft mörka ringar under ögonen eller insjunket parti under ögonen. Fram tills en bebis entrade världen och gav mor sin sömnbrist deluxe. Jag är snart uppe i 3 år med skruttig sömn och det påverkar inte humöret men ögonen! ÖGONEN! Herregud, jag observerar minsann hur det börjat mörkna där under och sjunka in lite. Så nu är det ögonkräm, ögonmask och fan och hans moster! Jag ska faktiskt fortsätta kolla film nu med ögonmasken tror jag. Förena nytta med nöje.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Birgitta
Birgitta
6 år sedan

Hade sååååå önskat att jag kunde hänga med på lördag men jag är för långt bort! Kommer till Malmö på måndag så tyvärr några dagar för sent. All kärlek till dig din blogg lyfter mig verkligen när det känns tungt! Kram❤️❤️.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Birgitta
6 år sedan

En annan gång förhoppningsvis! <3 och tack för en underbart fin kommentar! Jag vill verkligen att ni som läser ska känna er underbara och stora på insidan när ni läser hos mig.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x