Kroppsprodukter från Exuviance

I SAMARBETE MED EXUVIANCE
KROPPSPRODUKTER EXCUVIANCE-1
Jag är ju besatt av Exuviance, det vet du nog vid det här laget. Det är det enskilda märke som gjort absolut störst skillnad på min hy! Jag har dock bara använt Exuviance produkter för ansiktet, men nu ska jag även treat my body med kroppsprodukter från Exuviance. Jag blev glad som en lärka när jag nu har fått möjlighet att göra ett samarbete med Exuviance. Det första samarbetet ut är dessa två kroppsprodukter. Jag har fått dem för att testa om de kan hjälpa mig med min keratosis pilaris. Det är att jag har små röda prickar på armarna och små små torra plitor. För att minimera intrycket av prickarna och ta bort den torra ytan krävs behandling med syra. Och som du vet, I LOVE syra! Så nu har jag två produkter som jag ska använda dagligen och jag tänker mig att om ett par månader göra ett hederligt före/efter-inlägg.

RETEXTURING TREATMENT 
Detta är en bodylotion som innehåller AHA-syra som exfolierar huden och PHA som återfuktar. Så tanken är att den ska exfoliera huden och ta bort den torra ytan och sedan återfukta för att ta bort prickarna. Jag är otroligt nyfiken på att nu testa detta ordentligt. Den här produkten tänker jag använda på hela kroppen.

HEEL & ELBOW DRY SKIN REPAIR
Den här produkten är speciellt framtagen för problem vid väldigt torr hy på fötter och armbågar. Men den innehåller, så som produkten ovan, både AHA och PHA. Den här krämen är lite fetare och kommer att återfukta mer intensivt. Jag tänker använda den här produkten speciellt på ovansidan av överarmarna där mina problem är som mest synliga.

Som med alla syra är det viktigt att tänka på att använda solskydd. Detta då syra gör huden mycket mer känslig för solexponering.

Let the smörjande begin! Mjukast vinner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ramona
6 år sedan

Tack för du tipsar om dina favoriter 🙂 Alltid skoj med tips på bra hudvård <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ramona
6 år sedan

Excuviance är utan tvekan det allra bästa märket! officiellt besatt!

Gunnel Aidemark
Gunnel Aidemark
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Har använt Excuviance i 16 år,alltså sedan jag fyllde 60 .Har inte plågats av de återkommande utbrott av oral dermatitsom fördystrade mitt liv.Tror huden har blivit starkare mot miljöpåverkan och inre processer.Får ofta smickrande kommentater om hyn.Påpekar att det är gener och god omsorg utan några mirakellöften eller andra överdrifterExcuviance är mycket bra.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Gunnel Aidemark
6 år sedan

din hy är verkligen hur fin som helst! <3

MALIN
6 år sedan

Har själv aldrig provat deras produkter! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  MALIN
6 år sedan

Du MÅSTE! Så så så bra!

Jennifer
6 år sedan

Tack snälla! <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jennifer
6 år sedan

<3 <3 <3

Lisa
6 år sedan

Alltså vad sjukt. Sådana prickar har jag på mina armar men alltid trott att det bara varit så. Ser fram emot din recension:)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lisa
6 år sedan

girlfriend, you are not alone.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x