Såhär gör jag hemmamanikyr

hemmamanikyr-1
Ja låt oss grotta ner i ämnet hemmamanikyr! Få saker är så mindfull som att måla naglarna. Jag som är något splittrad och har koncentrationssvårigheter tvingas ju att bara göra en sak i taget när jag målar naglarna. Så skönt för min hjärna. Och så får jag en fab manikyr på köpet. win-win skulle jag säga. Och eftersom min guide till att tvätta håret på rätt sätt togs emot väl gör jag nu en guide för att göra den perfekta hemmamanikyren.
hemmamanikyr
Först tar du av nagellacket med en remover som, Formula pura nail polish remover. Sedan tar du en fil och filar till nageln i en form som du gillar. Du tar sedan en buffer och putsar försiktigt på nageln. Slutligen smörjer du in nagelbanden och jag gör det med OPA exfoliating cuticle treatment.
hemmamanikyr-2
Sen väljer du färg! Valen äro oändliga här! Jag valde ett nudefärgat lack från Mavala, Ivory Beige.
hemmamanikyr-3
Du behöver baslack, här från Essie, som du målat ett lager med. Du följer upp med två tunna lager av ditt färgade lack och följer sedan upp med ett överlack. Jag älskar det snabbtorkande överlacket Seche vite. Slutligen kan du använda en liten penna för att korrigera eventuella små fel, Kicks egna är toppen.
hemmamanikyr-4
När lacket torkat tar du en nagelbandsolja och smörjer in naglarna och nagelbanden med. Jag älskar Depend myrraolja.

Et voila! Såhär fixar jag tassarna mellan gångerna på nagelsalongen för yes, jag bygger ju på med gelnaglar lite då och då. Och just det, om du har gelnaglar kan du hoppa över steget med buffer och även det med baslack. Lycka till nu! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x