Redhead tack vare Koaffyr i Malmö

redhead koaffyr malmo
För typ 5-6 år sedan lovade jag mig själv att aldrig mer färga håret, men det var innan jag flyttade tillbaka till Malmö. Och fick Koaffyr i mitt liv! Det blev aldrig riktigt bra och det var så dyrt att hålla efter. Och här står jag idag med brunt hår, som bara är brunt. Inga slingor, inget va-va-voom, ingenting. Jag fick ett ryck. Nytt år, nya erfarenheter och nytt mod. Detta år har varit SÅ bra för mig. Kanske mitt livs bästa år. Det har varit vind i seglen och stuns i stegen. Jag har en så stark tro på min förmåga. Det handlar inte om att jag tror jag är bäst eller bättre än någon annan. Det handlar mer om tillförsikt i mig själv, att jag klarar det, att jag kan unna mig att slappna av och bara njuta lite av mig själv. Och stuns i stegen kräver en riktig powerfrisyr. Varför ska inte en jurist kunna ha lite crazy hår? Eller en politiker för den delen? Nä just det, det är dags att leva lite. Jag bokade en tid hos min frisör Rebecca på Koaffyr (här) och dagen D var det Karin som tog hand om mig. Och jag säger bara, MY GOD! Det är vind, stuns och flärd över prick hela mig nu!
koaffyr malmo
Före!
redhead koaffyr malmö-3
Karin gjorde en röd baylage med massa olika röda nyanser. Vi behöll rätt mycket av längden men klippte upp det och gjorde mer lugg. Det tog sin lilla tid och jag hann läsa ut min bok så jag kan glädjande nu meddela att jag äntligen nått mitt nyårslöfte från 2015/16 – ”52 böcker på ett år”. Sen tvättade Karin mitt hår, fönade det och…
redhead koaffyr malmö-4
LOOK AT THIS WOMAN! Grundfärgen är djupt mörkt röd och slingorna karamell, rosa, röda och lila. Efter ett tag kommer en del av det röda pigmenten tvättas ut och kvar kommer då vara en underbar samling slingor och strawberry blont! *insert emoji med hjärtögon* Sen skulle Karin styla och jag sa då ”ge mig lockar, MASSA lockar”. Så hon satte varma tunna spolar och grejade och fixade och jag såg då ut såhär…
redhead koaffyr malmö-5
Et voila! Ledorden för färgningen var rysk, rik och lite bitchig and I think Karin pretty much nailed it!
redhead koaffyr malmö-6
Jag är totalt förälskad i min look! Helt plötsligt måste jag kolla igenom både kläder och sminksamlingen för att kolla vad som ser extra snyggt ut på en redhead. Låt mig säga såhär, en svart outfit kommer ALDRIG se boring ut med det här svallet. Åh ge mig julafton nu så jag får visa upp mig!

Nu är det griljerad skinka på vörtbröd som gäller för hela slanten. Stora glas med julmust och någon lussebulle. Paket ska slås in och allt ska göras helt klart inför imorgon. Det här frisörbesöket blev min julklapp till mig själv (och världen som får lov att se mig) *ödmjuk tjej*.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Fru Sederblad
7 år sedan

Snygg som bara den <3!

Och God Jul på er allihopa!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Fru Sederblad
7 år sedan

tack min vän! god jul till dig också! Hoppas ni hade en fin afton! <3

Madeleine
Madeleine
7 år sedan

Galet snygg!!!! ❤

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Madeleine
7 år sedan

tack! och ja, min frissa kan göra turkosa slingor!

Ulla wolter
Ulla wolter
7 år sedan

Wow, Frida, vilket hår! Jag känner hur mitt ansikte börjar skifta i grönt av ren och skär (Haha) avundsjuka!här Sitten jag med min grå kalufs och kan inte göra så mycket. Har försökt med lila spray nån gång, funkar sådär, god Jul!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla wolter
7 år sedan

du borde gå till min frisör! hon kan säkert fixa något skoj! fast du, grått är SÅ snyggt och jag är själv sugen på det!

Linda
7 år sedan

Jätte snyggt verkligen.
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

åh tack! <3 kram!

Att vara någons fru
7 år sedan

Du är så FABULÖS! Den glammigaste jag vet faktiskt. Och nu är håret verkligen D U på nåt vis.
Ps handlade Laura Mercier för alldeles för mycket pengar på SkinCity idag #treatyouself

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Att vara någons fru
7 år sedan

tack fina du! så himla härligt att få vara både fabulös och glammig! I love it! berätta allt vad du köpte på Laura Mercier!

Angelica
Angelica
7 år sedan

Wow vilken power frissa! Så snyggt så jag smäller av. Du är verkligen en inspirationskälla <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
7 år sedan

SÅ HIMLA FINT SAGT! det gör mig verkligen superglad! och ni, som läser, inspirerar mig varje varje dag!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x