Sundayspa: Ett riktigt Frida-läppstift

idun läppstift-1
När jag såg att Idun sålde ett läppstift som heter ”Frida” vad jag ju bara tvungen att ha det! Sen visade det sig vara en härlig korallig färg som kommer vara perfekt till sommaren. Man är ju verkligen en beautyjunkie när man köper en produkt enbart för namnet, men måste man så måste man! =)
idun frida-1

Klockan 6 i morse slog Estrid upp sina blå ögon och det var något motvilligt vi följde henne och vaknade även vi. Nu sitter vi iallafall här, en pigg som en lärka och två med lite mer grusiga ögon. Men vi får skylla oss själva för det kan vara så att vi fastnade i Hannibalmaraton igårkväll.

Idag väntar en härlig dag. Vi ska åka till Höganäs och äta i deras saluhall och kika på butikerna där. Vi ska möta upp våra vänner Simon och Sara och det känns som en bra dag för en utflykt. Över hustaken här i Malmö lyser solen och jag hoppas att vädret följer oss hela vägen till Höganäs. Mest längtar jag efter att få luta mig tillbaka i baksätet, invänta att Estrid somnar, och sjunka ner i min bok. Är otålig och vill läsa klart den!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x