Malin Eklund svarar på mina skönhetsfrågor

malin erklund
Det här är Malin Eklund som bloggar på bloggen lite längre. Lite Längre var från början en tränings- och friluftsblogg med fokus på löpning och skidåkning, men är numera ganska bred och blandad och innehåller även mat, ekologisk hud- och kroppsvård, yoga och Malins vardag.  Jag som själv älskar att yoga blir superpeppig av den här bloggen! Här kommer svaren!
malin eklund31) Dina dessa kan jag inte leva utan-produkter.
Jag har minskat ner ganska ordentligt på produkter de senaste åren och även gått över till nästan uteslutande ekologiskt. Less is more, liksom. Men ska jag iväg någonstans så är alltid min ansiktsolja (egenblandad) med, och mascara från Une (Green Pride Volume). Den är verkligen super. Och nu sedan jag blev korthårig: mitt hårklägg från John Masters Organics. Så här på sommaren även min solkräm från Eco Cosmetics.

2) När känner du dig vacker?
Det beror ganska mycket på situation. Håret är viktigt att vara nöjd med. Oavsett frisyr just då. Ett par höga klackar och snygga örhängen är inte heller fel. Fast mest beror det faktiskt på hur jag mår. Har jag en bra dag och trivs med mig själv känner jag mig ofta vacker automatiskt. Särskilt om jag fått träna mig till sådär lagom rosiga kinder.

3) Vad är skönhet för dig?
Summan av allt. Yta gör ingen skönhet för mig, utan utstrålning och attityd är minst lika viktigt. Beroende på helheten så kan osminkat vara vackrare än välfriserat!

4) Du har 5 minuter att göra dig i ordning, hur gör du?
Blöter håret med händerna, geggar i lite hårklägg, har på mascara och möjligen lite eyeliner eller läppglans och sätter på ett par örhängen.

5) Du har timmar att göra dig i ordning, hur gör du då?
Oj, vet inte när det hände sist… Men då skulle jag nog först passa på att träna och få naturlig lyster av det. Sedan fixa hela kitet: Tå- och fingernaglar, smörja in mig. Styla håret lite noggrannare, plocka ögonbrynen. Lyxa till det med ögonskugga och sedan bara njuta av att ha gott om tid och kanske sätta mig i en fåtölj med en bok en stund. Sätter sedan på mig en färgstark klänning och höga klackar.

6) Du känner dig trött, trist och tråkig, hur glammar du till dig?
Puh, den känslan är vardag för mig… Så allt utom nerkräkta tröjor och påsar under ögonen känns nästan glammigt! Men nyplockade ögonbryn, en snygg top och de där klackarna kan ju förhöja det mesta.

7) Vad skulle du råda den som är en nybörjare när det kommer till smink?
Less is more. Numera finns också en massa bra produkter som inte är fulla av konstiga kemikalier. Naturligt kan vara nog så bra som smink och mycket smink gör enligt mig inte alltid saken bättre. Fördelen med att köra naturell till vardags är att det inte krävs så mycket för att bli lite piffigare och glammigare!
malin eklund2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x