Fyra skönhetslooks I’m dying for

beauty
Jag märker hur jag börjar längta efter vår. Vet ni hur jag vet? Det märks i min necessär. Varje vår är det samma sak. Enkla, lätta produkter med knalliga läppar, bronsiga kinder och rosiga färger. Just nu är det fyra saker som jag obsessed with. Det första är matta naglar. Alltså hur snyggt? 
beauty2
Detta är den finaste läpp jag någonsin sett. Jaja, jag vet. Den är varken jobb-, puss- eller drickvänlig men den är så fin! Vilken dröm att gå runt med denna glittriga pussmun! I love it!
beauty3
Förutom att denna tjej är söt som socker så har hon min ultimata look, clean & polished. En fin bas, med lite bronspuder och ett rosigt rouge som toppas med enbart lite mascara och läppglans. Och om du har fräknar, praise the lord och tacka mor och far för dina gener. Det är så otroligt charmigt. Jag får fräknar i solen och jag älskar dem! Det enda som kan få mig att gå bort från denna look och den nedan.
beauty4
Exakt samma look men med en knallig läpp. Så jädrans snyggt. Och du kan variera det i oändlighet i färg, intensitet, skimmer eller matt. För övrigt vill jag påpeka att det borde vara lag för alla brunbrända blondiner att bära denna fuchsiafärgade läpp. D to the IVINE!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Paula
Paula
7 år sedan

Om du hittar ett läppstift med den färgen, får du hotja till din blonda syster:)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paula
7 år sedan

i sure will! ska även kolla mina gömmor här hemma! puss

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x