Sephora haul augusti – youtube video

Godmorgon allihop!

Under natten fick min andra färdigredigerade youtubefilm ticka upp på Youtube. Resultatet ser du ovan. Bland sminknördar på youtube är det tradition att göra ett så kallat ”haul”. Detta innebär att man framför kameran visar upp vad man köpt, vad man gillar, listor etc och berättar kort om alla produkterna. Jag valde att göra ett sephora haul eftersom jag nyligen gjort mitt första inköp där.

Sephora finns i Köpenhamn på Illum och är himlen på jorden. (ryktena säger att sephora ska öppna i malmö vilekt ger en hjärtsnörp av längt).

Återigen, lämna gärna en kommentar och säg vad du tyckte om videon. Vill du att jag gör fler? Är det ok att de är på engelska? Ska jag göra en video med mina favoritprodukter eller produkter jag ångrar att jag köpte? Ska jag göra en video som riktar sig speciellt till oss med acnebenägen hy? Snälla, kommentera och säg vad just du hade tyckt vad kul att få!

Nu ska jag äta min frukostomelett, sen träna och sen tror jag minsann att jag ska filma några nya tutorials.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
About me
11 år sedan

tack gulle!

Anonym
Anonym
11 år sedan

Du är så söt! /K

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x