Malmö prideparad – en dagens outfit

Halsband & chinos – H&M, blus – St Tropez, väska – vintage
För ovanlighetens skull får ni här en dagens outfit.
Efter en sagolik gårkväll på dragshowgalan på Wonk vaknade jag i dig otroligt trött men otroligt lycklig. Gårdagens smink och outfit var all about glitter, glamour, sex, långa ben, vansinniga ögonfransar, stort dallas hår, kort och gott hootchy mama! Mer om den underbara kvällen kommer i ett annat inlägg. Idag var det prideparad i malmö och det ville jag självklart se och stötta. HBT-rights är en stor och mycket viktig del i mitt liv. Men med tanke på gårdagens over the top look kände jag bara för chict, enkelt och classy. Därför valde jag en svart outfit med en färgstark blus för that little pop of colour. Blusen fick jag av min mor när hon tog mig på en liten shoppingspree inför min jobbstart på måndag. Vi köpte även en annan top, ett par superdelish byxor och fierce heels. Allt kommer vara lämpligt på en advokatbyrå men fortfarande min stil och kläder med personlighet. Men mina polyesterdagar med HM känns som de är över nu.
Efter paraden, som var liten men likväl värd att stötta, gick vi till floristen och köpte lite gröna växter till fönstren i tv-rummet. Det blev så himla fint och jag känner verkligen hur växter gör mitt hem levande. Efter en tidigt morgon, prideparad, shopping, powerwalk är jag slut som artist. Mannen är och handlar godis, jag har lagt fram alla täcken och kuddar i soffan och sen blir det film hela långa kvällen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x