Världens roligaste helg

ysb-1

Såhär såg det ut genom min mobil sist jag var på Ystad Saltsjöbad. Då, när jag var där tillsammans med Malmö stad. Nu är det dags igen. Jag och 7 andra fab fab FAB tjejer lämnar män, barn,hundar och gud vet allt för 2 dagars ultimat spanjutning. Det är dock först imorgon. Då får jag äta gott, hoppa i baddräkten och sjunka ner i det varma vattnet. Läsa min bok, andas och bara vara. Imorgon avgår bilen kl 11 och sen har vi ett så härligt schema att man får rys överallt. Brunch, spaavdelning, trerätters, hotellnatt och sen långfrukost, yoga och kanske en liten strandpromenad. Tårna krullar sig bara jag tänker på det.ysb-2 ysb-3 ysb-4 ysb-5 ysb-6 ysb-7

Redan idag börjar den härliga helgen. Kameran är laddad, outfiten framlagd och nu ska jag sminka mig, föna håret och pussa man och barn och sen är det jag som svischar iväg för lite mingel. När du läser detta är jag som sagt på Barn & Familjemässa på Slagthuset och jag är så förväntansfull. Jag har inte gått på något sådant tidigare och jag hoppas på inspiration, träffa andra härliga bloggare och allmänt få lufta mig lite.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
sanaz
sanaz
7 år sedan

Wow. Vad härligt! Älskar ysb, särskilt deras lyxiga frulle!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  sanaz
7 år sedan

och vi som både ska få äta brunch, middag OCH frukost! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x