Lugn och skön söndag

David kom hem från affären med en liten tidning till mig. (Bless his heart). Jag älskar tidningar. Den känslan, när man öppnar upp den blanka framsidan, åh jag bara älskar det. Nu sitter jag uppkurad i soffan med tidningen, alla bloggar som jag måste uppdatera mig i och bredvid ligger David på soffan. Han väntar på att hockeyn ska börja och överallt vilar lugn i vårat hem. 

I eftermiddag ska vi på husvisningar. Två nya objekt ska inspekteras och jag, precis som inför varje hus, uppbådar den största av motivation och känner att nu, nu hittar vi the one. Ja, vi får väl se om det blir ett hus som faller oss i smaken (och kommer överrens med plånboken). 

Häromdagen såg jag ett inredningsreportage där det hade en massa grejor från Rusta, och de var förvånansvärt coola. Jag funderar på att ta en sväng förbi Rusta när hockeyn börjar. Jag menar, det finns ju gränser för vad man frivilligt tittar på, på en söndag. 

STORT tack för alla härliga, svåra, kluriga och GRYMMA frågor ni ställt i min frågestund! Jag håller frågestunden öppen ett par dagar till för alla er som glömt fråga, eller kommer på en fråga i efterhand. Vissa av era frågor får bli helt egna inlägg medan andra buntas ihop! Så jäkla roliga frågor ni ställt! Jag har fått hur mycket blogginläggsinspiration som helst!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest
4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Cuntless Lux
8 år sedan

ahhh jag dör så otålig jag är! hoppas vi hittar rätt snart!

Victoria
8 år sedan

Ja, du. Vi letade i exakt ett år, tittade på ungefär tio kåkar och lade bud på fyra, varav två bud var högst. Jag har ju förstått att vi hade det tämligen enkelt jämfört med andra husletare, så vi upplevde det aldrig som jobbigt, bara spännande:) Huspriserna är dessutom rätt så humana i Östersund, så det finns mycket att välja på utan att totalt spräcka budgeten vilket ju också bidrar till att hålla hopp och humör uppe!
Nåja, nu har du korgen, nu ska du se att du snart får ett matchande hus:)

Cuntless Lux
8 år sedan

Hur länge letade ni? Det känns som vi letat i eeeevigheter! 🙁
Ingen av husen idag var topp men jag fick mig en jäkligt snygg metallkorg från rusta! =)

kram!

Victoria
8 år sedan

Åh, ni kommer definitivt att hitta Huset! För 1,5 år sedan flyttade jag och mannen in i vårt drömhus; ett hus vi skrattat rått åt på Hemnet enär tidigare ägare gått bananas med galna fondväggar, spretig och felbedömd allmoge samt galet aprikos ytterväggfärg som aldrig borde fått lämna 1987. Men vi åkte på visning, kärlek uppstod och nu sitter vi och myser i vårt knasiga hus. Inrett med en hel del Rusta-fynd:) Stort lycka till!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x