Grillkväll med tre generationers bästisar

Ni vet Sara och Emelie? Mina vapendragare? Det väldigt fiffiga i vår vänskap är att inte bara vi är bästisar, utan våra föräldrar är bästisar med varandra och våra bebisar är (nåja, kommer kanske bli) bästisar med varandra. Därför bestämde vi oss för att ha en tre-generationers-bästisars-korvgrillarkväll. Jag bar svarta jeans från Gina Tricot, tofflor från Moheda, väska från Whyred och en djungeltröja från Soaked in luxury. 

Pappa Lasse och pappa Hasse! Bästisarnas bästisar!

Emelie kom fab som alltid i spetstopp och skyhöga klackar. Hon kan bära en sopsäck och lyckas ändå alltid se så ofattbart dyr och lyxig ut! 

Nyfikenheten var stor. Så stor att någon bara vägrade somna utan ville smårumla runt ända till vi gick hem vid 22. 

Det här är Louise! Storasyster till Emelie och Sara.

Mamma Marie-Christine och mamma Sabine!

Här försökte vi lura Estrid genom att göra hela nu ska du sova-proceduren och jamsa henne (ta på pyjamas) men den lätta gick hon inte på. 

Jag var lekledare! Min bästa lek för stimmiga barn och trötta vuxna. Den vuxna står stilla och blåsor såpbubblor och barnen får jaga dem och smälla alla bubblorna. 

Den går alltid hem!

Detta är Ville. Malmös charmigaste treåring och Louises son! <3

Sakta gick solen ned över ett somligt Malmö och där satt vi tre generationers bästisar med exakt samma humor och skrattade tills vi storknade. Det är egentligen helt ofattbart hur två familjer sammansmälter så bra och där alla blir bästis och bundis. Det är ju bara att man hoppas hoppas hoppas att Estrid och Jakob också blir bra kompisar. Ja, tills Jakob lär Estrid rama på pakethållaren eller något annat hyss. För självklart kommer Estrid AAALDRIG vara huvudet bakom hyssen! 😉

Lite lite sleepy blev hon allt tillslut och när kvällen gick mot natten promenerade vi hem. Nöjda med grillkorvskväll och så svängde vi inom hemmakväll och köpte med oss godis, men som ingen av oss hann äta för vi råkade visst somna ifrån det hela. Men man får väl ändå vara nöjd va? Ljummen sommarkväll med alla bästisar. Inte fy skam!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x