Det blev söndagskväll

 Idag har jag suttit länge på balkongen och sett solen sakta röra sig nedåt. Malmö FF supportrar promenerar en efter en förbi och recenserar högljutt matchen. Jag har ätit knallröda smultron från vår alldeles egna balkonglåda och miljoner gånger sagt ”härligthärligt” och pussat på undersidan av Estrids fot får att få höra det där beroendeframkallande skrattet. Snart ska matpaj och äppelpaj in i ugnen och jag ska mig på att göra egen vaniljsås. För det är det bästa sättet jag vet att avsluta en söndag med en hemmagjord smulpaj med äpplen och mycket kanel. Sen ska jag njuta av lugnet som infinner sig när Estrid somnat för natten och vi kan äta paj, sitta näranära i soffan och kolla the Americans. Ja, det blir bra det.

Imorgon väntar babysim för första gången och jag är förväntansfull och lite nervös. Skräcken är ju att Estrid blir som ett sjövilt havsmonster bland fromma små bebisguppisar. Ujujuj, den som lever får se! Och från ljudet som nu kommer inifrån verkar det luta mer åt havsmonster än guppie om en säger så…

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x