Badade. sömniga och hemskt otåliga

Vi gjorde det! Vi överlevde bebissimmet och Estrid sa inte ett pip utan guppade nöjt runt. Efteråt var hon trött, hungrig och lite kall så då sa hon desto fler pip. Helt förståeligt men inte mindre stressande för en mor. Jag fann mig själv spritt språngande naken, i badtofflor, med håret drypande av vatten, viftande på en mobil samtidigt som jag smorde och klädde på ungen. Jag var mer svettig efteråt än innan kan jag säga. Och note to self, det är bra att ta med skötväskan in i omklädningsrummet så du inte måste paniknorpa en blöja från valfri random morsa. 

30 minuter i en uppvärmd pool gjorde Estrid helt slut som sov i närmre tre timmar och jag själv är minst lika sömnig. Jag försöker gnugga ögonen och ruska igång mig men det går visst inte. Det får bli en sån dag idag när vi strövar runt här hemma och gör minsta möjliga ansträngning. Vi har äppelpaj som blev över från igår och mängder av Netflixserier att beta av så det ska nog gå att överleva denna dagen med. Men gudarna ska veta att det verkligen känns som måndag. Måndag tillbaka från semestern, även jag känner det.

Vårt hem ser ut som ett lekland där jag skapat stationer. Estrid är otålig och larmar högljutt sekunden hon tröttnat. Då får vi vips byta miljö och lek. Vi har mumingymmet som är toppen! Så himla bra köp! Vi har en stor fuskpälspläd med handduk på som rullstation då Estrid bara vill rulla runt till magen mest hela tiden. Dessa två lekar roteras och där emellan äter hon och sover en liten stund. Och det är precis på en nivå som min mosiga hjärna klarar av idag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x