Min första lön

Min första lön har redan landat på kontot och ni må tro jag känner mig rik! Från CSN till heltidslön är ju som att vinna på Triss. Pengarna riktigt bränner i fickan och jag surfar runt lite men vet av gammal (student)vana att jag kommer hålla i pengarna en liten stund till. Passande fick jag även idag ett mail från NARS om lite nyheter hos dem. Och de såg riktigt härliga ut.

 Ett alldeles ljuvligt litet reseborstset. Allt du behöver för att lägga en grym sminkning på resande fot.
Now we’re talking. En ny palett vid namn ”American dream” och innehåller färgerna:
topprad: bellissima, alhambra, silk road
bottenrad: galapagos, bali, tzarine
 Vilken ljuvig palett. Alla dessa färger är perfekta för en vardagssminkning såväl som för kvällen. Jag, som har mörkbruna ögon, är alltid på jakt efter paletter som är perfekta för just min ögonfärg. Och denna är perfekt! Men med det sagt så är ju bronsiga och bruna färger sagolika för blå ögon.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x