Äta mig genom staden

En av de största njutningarna är livet måste vara mat. En resa blir ju en katastrof om maten inte är bra. Ett hotell hyllas till solen och tillbaka om frukostbuffén är extra allt. I vardagen kan jag tycka att maten kan hamna i kulisserna. Man slänger i sig samma torra frukost, sen värmer man på någon matlåda som blir lagom kul av microns varma strålar och på kvällen slänger man ihop mat som går snabbt att göra. 

Denna vecka har varit, och kommer att vara, ovanligt fylld av matupplevelser. Igår och idag åt jag lunch på Terrin & Vin i saluhallen i Lund. Igår åt jag pulled pork i bröd med pickles och herrejesus! Man dog. Idag åt jag en lika mör kötträtt, lammgryta med couscous. Alltså man DOG! Ikväll ska jag ut och testa en, för mig, ny restaurang här i Lund.Det blir en tapper skara unga jurister som över tapas och småplock ska snacka skit och ventilera om våra vedermödor. Är det slut på lyxet imorgon? Nej, inte ens då. För då är det dags för mig och syrran att ha en date över djupa rykande pastaskålar med mängder parmesan på det bästa pastaställe i Malmö, Vapiano!

Nej, nu börjar det dra ihop sig! Kl 18 ska vi ses och jag behöver göra lite ärenden på stan. Jag får ändå säga, det har funkat rätt bra med den här strategin att vara sjukt upptagen så att David kommer hem snart. För nu kommer han hem i övermorgon!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
anettan
10 år sedan

Låter som riktiga smakupplevelser..mmm. Kram Anette

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x