Bra träningssko

Jag fick ju ont i knät efter några veckors jogging. En bidragande orsak var att jag i början sprang i dåliga skor. När jag väl hade köpt dessa fenomenala löparskor hade jag redan ont och fick lägga joggingen på hyllan. Nu efter snart 5 veckors rehabiliteringsträning tänkte jag försöka mig på att jogga idag. Börja med ynka 1 km för att förhoppningsvis kunna öka på lite framöver.

Dessa skor från asics köpte jag på löplabbet och jag rekommenderar att man går dit och prövar ut en löpsko som passar just dig. Jag ser allt för många som köper en random löparsko och tror att den är bra. Det handlar mycket om vad för typ av stöd din fot behöver.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x