De allra första veckorna

Hasslö semester dag 1-2

Idag är det tisdagen den 24 mars och på torsdag är vår lilla bebis beräknad att komma. Alla dessa dagar och veckor är snart till ända. Inte klokt vad tiden gick fort ändå. Nu här på sluttampen har jag funderat på de olika faserna, över mina highs and lows och jag måste säga att jag ändå känner mig väldigt nöjd och glad över min graviditet. Vi fick reda på att vi var gravida under min semester. Egentligen är det hela osannolikt att vi inte förstod det tidigare för jag var illamående verkligen hela tiden. Vi gick runt där och resonerade om det inte var så att jag blivit glutenintolerant ändå. Ja, vad gluten har med ömmande bröst att göra det är ju en annan femma…
hasslö-2
På dagen när 12 veckor gått gick illamåendet över och jag hade sju underbara veckor, fram till v. 19 när jag fick den sablans foglossningen. Det har stundtals varit frustrerande att vara begränsad i att röra mig och på slutet i princip oförmögen, men det kunde ju varit så mycket värre. 

Vi gjorde sammanlagt tre ultraljud och könet fick vi inte reda på förrän vid det andra besöket. När det kommer till kritan så hade jag kunnat ha hur mycket foglossning som helst för det enda som har spelat någon roll är ju att vår fina unge har varit pigg, frisk och kry. Nu längtar jag dock efter att ha henne utanför kroppen. Jag har som molande mensvärk och hoppas att det är ett tecken på att något är på G. Men den känslan har kommit och gått ett tag nu så jag vill inte ropa hej. Men eller hur hade det varit härligt om hon kom ut i tid? På torsdag har jag nämligen en tid för ett försök till hinnsvepning, som vi även försökte förra veckan, och sablans vad ont det gjorde. Så nu är jag lite nervös och vill gärna att hon kommer au naturel och utan den där hinnsvepningen. 

Hasslö semester dag 1-9

BB-väskan (väskorna to be honest) är packade och jag tror vi fått med allt, men jag hade jättegärna fått veta vad du packade i din. Vad var dina måsten att ha med dig? Något jag absolut inte får glömma? Help a gal out! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
emmasmammablog
9 år sedan

Sugrör! Dricka är det sista man tänker på när värkarna sätter igång så sugrör gör tvångsdrickandet lite lättare! Lycka till! Tänker på dig massor! Kram

emmasmammablog
9 år sedan

Sugrör! Jag ville verkligen inte dricka när värkarna väl satte igång så sugrör var ett lätt sätt att bli itvingad lite vätska. Lycka till! Tänker på dig massor! Kram

Frida Svensson
9 år sedan

haha jag har packat all of the above! tack för mycket bra tips! jag känner mig väl förberedd nu får jag säga! =) Hur var din förlossning? Var du "nöjd" och glad efteråt? Kram!

frökensöt
9 år sedan

läppsyl!!! glöm inte detta livsviktiga du kommer vara torr och sprucken om dem efteråt. Godis, du är hungrig som en varg också och sjukhusmat kan ju liksom behöva nåt extra om vi säger så 😉 tofflor eller tjocksockar. kram

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x