En aningens rastlös

 Jag ska alldeles strax kila inom barnmorskan för en kontroll. Det är ju ett fasligt rännande där nu när man är i slutskedet. Idag är det en vecka kvar till BF och det är med skräckblandad förtjusning jag konstaterar detta faktum. Det är ljuvligt att vara hemma, men jag måste erkänna att jag börjar bli en aningens rastlös. Nu har jag kokat marmelad och gjort saft, bakat bröd och sysslat med långkok. Jag har kollat varenda serie som finns (känns det som i vart fall). 

 Idag ska jag iallafall ta tag i två projekt jag skjutit upp lite. Nämligen packa klart BB-väskan och skriva mitt förlossningsbrev. Jag tror jag skjutit på det för att det blir så verkligt när de grejorna är klara. De är liksom centrala inför en förlossning. Idag ska jag bannemej ta tag i det. Så får det bli.

Det är inte helt enkelt att hitta inspiration till bloggen för mitt liv är rätt innehållslöst för tillfället. Jag rör mig inte ens utanför dörren just nu då foglossningen begränsar mig. Men att röra mig i triangeln sängen-köket-toaletten får upphöra idag. Snart växer det mossa på mig!

Jag skulle behöva tips på nya bloggar att följa. Just nu är jag sugen på att läsa riktigt inspirerande livsstilsbloggar och modebloggar. Om du har något tips får du gärna hojta till! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x