Efter en veckas hårt arbete förtjänar jag a good cry och en ansiktsbehandling

Igår var hellweek över och mycket riktigt, det avslutades med gråt. Men är det inte så att efter stor spänning, mycket på spel och långa utmattande dagar så är det skönt att bara gråta ut? Det behöver för min del inte vara så dramatiskt. Det är bara en ventil som gör att allt får rum att pysa ut och jag kan bli mitt gamla jag igen. 

Jag avslutade veckan med mer än gråt. Ja, jag lovar, det var skratt också! Men framförallt avslutade jag veckan med ett shoppingpsykos på Åhléns rea. Jag ringde David och meddelade att jag var på väg hem men skulle bara snabbt in och titta på rean. Jo tjäna, jag kom hem 1,5 timme senare, betydligt fattigare, mycket gladare och garderoben har fått utökning av mer vitt och marinblått. Varför köper jag BARA marinblått och vitt nu för tiden!? Blusen ovan är ett av mina fynd. Från Esprit.

För 6 veckor sedan gjorde jag mig själv en otrolig tjänst. Jag bokade in en ansiktsbehandling just till dagen efter hellweek. Jo, så himla bra vän är jag till mig själv. Så nu är det jag som äter frukost och sen cyklar iväg för 90 minuters egentid och nedvarvning.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x