Gammal kärlek rostar aldrig

 Det var precis så gudomligt som jag hoppades på att få somna i sen egen säng efter nätter i en okänd säng. I morse vaknade jag bredvid den jag älskar mest och så utvilad. Jag låg länge och bara drog mig. Tittade runt i era bloggar medan David stökade i köket och förberedde gofrukost. Det lugna tempot har följt mig hela dagen då det enda jag gjort är att ha tagit en långfika med en vän och gå lite i affärer. 

 Här är en av mina nya väskor som jag köpte i Stockholm. En blekrosa pärla som jag fingrat på länge. Men glädjen var kort för väskan gick sönder innan dagen var slut. Vi får hoppas att det var ett söndagsex och att det går smidigt att reklamera. Synd på en så härlig väska!

 Vi fikade i skuggan medan Malmö badade i sol och jag drack iskaffe och känner just nu att jag aldrig vill dricka något annat. Iskaffe är så himla svalkande i dessa varma tider.

 Matilda och jag har känt varandra i vad som fanken måste bli 10 år nu. Herregud! Att vara med Matilda är så härligt och idag var första gången på riktigt länge vi träffades. Med gamla vänner är det ju sådär, snacket landar precis där det avslutades sist, oavsett om det gått minuter, timmar, månader eller år sen man sågs sist.

Sist men inte minst, är detta Malmös snyggaste par? Kan mycket väl vara så. Han jobbar för Tiger och hon för Filippa K. Så ja, ens egen garderob bleknar i jämförelse med deras och det är med fuktiga ögon man önskar att man hade samma storlek som Matilda så man sådär passande alltid hade något att ha på sig. Världens snyggaste och finaste!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x