Mitt finaste minne

Oj, välja ett minne, en händelse, som liksom är the one! Det är en oerhört svår uppgift! Nära till hands ligger självfallet dagen då David friade till mig. Hur jag yr, förälskad och gråtig omfamnade David när han stod på ett knä bredvid Svaneholms slott och sa ja. Dagarna jag kom in på IB, gick ut IB, kom in på juristprogrammet och avslutade detsamma är också stora dagar som finns i mig. De minnena är viktiga för att de står för mina framgångar, på ett mer yrkesmässigt plan. Jag skulle kunna berätta för er om minnena från när mina föräldrar ALLTID kommit och tittat på vartenda konsert, föreställning och uppträdande jag någonsin gjort. Hur de alltid köpte en ”premiärbukett” och sa att jag var bäst. Dagen jag köpte min första märkesväska, en Mulberry, och hur jag med en svettig hand drog mitt kort och kände att lyxigare än såhär kan det bara aldrig bli.

Ja, hur ska man välja ett minne från ett helt liv? Självklart bär jag med mig mina minnen, så som vi alla gör. Det viktigaste för mig är inte att bevara mina minnen utan att alltid skapa nya. Leva för idag, känna glädje i det lilla, och alltid sträva efter en känsla av att just nu i denna stund, just nu är det största och det mesta det någonsin kommer kännas. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x