Morgonen efter det feministiska genombrottet

 God morgon! Nej, jag har inte sovit till halvfyra men dock till 11. Igår var det hemmafest med F! och kvällen blev sen och jag var oerhört back på sömn. I morse tog jag sovmorgon och som jag sov sen! Det är så sällan man har en helt tom dag så jag kunde unna mig att vakna till, kolla lite bloggar, vicka på tårna där under mina dubbla täcken och sen kände jag kaffedoften från köket. 

På vardagarna äter jag alltid samma frukost och ibland är man bra nära en sjöbjuggsattack. Denna morgon fick det vara ändring på denna monotona frukost. Jag lagade american pancakes gjorda på mandelmjöl och med rivet apelsinskal i. Jag serverade med lönnsirap och blåbär och ja, det var att komma till frukosthimlen.

Gårdagens feministiska hemmafest var grym och jag har så mycket tankar och känslor att dela med er. Men först måste jag vinka av min älskade man som åter igen beger sig på jobbresa. Denna gång till Gran canaria och kvar lämnas jag med drömmar om vad taxfreen möjligtvis kan erbjuda denna gång! 😉

Resten av dagen ska jag inte göra många knop. Jag ska bara skrota runt här hemma. Jag ska stanna kvar i pyjamasen hela dagen och med håret i scrunchie och det är så skönt. Pyssla lite här hemma och sen djupdyka ner i soffan och beta mig igenom lagret på chicflicks som jag passar på att se när jag är själv. Som jag skrev förra gången David var borta, när David är borta dansar Frida på bordet, och denna gång är inget undantag. Jag har massa roligt framför mig, allt för att få tiden att gå lite snabbare så jag får hem honom snart igen. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lindas plats
9 år sedan

Såg smarrigt ut det där. Jag har jobbat kväll idag så jag sov som vanligt till 10 som jag alltid gör då jag är ledig eller jobbar kväll, skönt att inte behöva gå upp utan kunna sova lite extra. Ha en fin kväll
Kram Linda Här blir det snart dags att sova börjar 7 imorgon

Desirée
9 år sedan

Feministisk hemmafest? Berätta mer!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x