:(

AlltsĂ„ tack gode gud för besiktningsmĂ€n. Annars hade vi köpt ett sjujĂ€kla ruckel. Vi snackar röta, fuktskador, mögel och möss, allt i ett och samma hus. Vojne vojne! (Möss!? For realz!?)

Klart jag Ă€r lite besviken. Man bonar ju in sig mentalt, googlar tapeter och solsĂ€ngar. Ritar kök och drömmer om kakel. Men nej, jag Ă€r inte ledsen. Inte alls. Bara sĂ„ himla lĂ€ttad att vi fĂ„tt tag pĂ„ kanske Sveriges bĂ€sta besiktningsman som med van hand guidade oss runt och verkligen gjorde ett superbra jobb. Nu vet vi svart pĂ„ vitt att vi fattar ett riktigt bra beslut som tackar nej till det hĂ€r huset. 

Jakten fortsĂ€tter och jag har faktiskt inte tid att hĂ€nga lĂ€pp. För om en timme kommer fyra tjejer frĂ„n den feministiska bokklubben hit och vem kan vara deppig dĂ„? Jag har förberett min del av knytiskalaset med en vĂ€sterbottenost/skinkpaj (ja, som David gjorde men Ă€ndĂ„) och lime & myntamacarons. De blev goda men hiskligt fula, och dĂ„ brukar jag alltid lyckas med makarons! 

Nu ska det pratas feminism, jĂ€mstĂ€lldhet, Almedalen och jag har redan förberett tvĂ„ samtalsĂ€mnen om det tryter pĂ„. ”Vad tycker vi om strippklubbar och porr” Ă€r det ena och det andra Ă€r ”nu har jag begett mig in i politiken och vem tĂ€nker rösta pĂ„ mig” *stirrar ner dem alla en i taget* hehe! Nej skĂ€mt Ă„ sido, det andra samtalsĂ€mnet Ă€r ”gĂ„r feminism och skönhetsingrepp ihop?”. SpĂ€nnande va! 

Om du kÀra lÀsare har nÄgon tanke kring detta sÄ skriv gÀrna. Debatt i bloggen Àr minst lika rolig och VIKTIG som i livet dÀr ute!

Författare: Frida Kummerfeldt

HÀr fÄr du en livstilsblogg med fokus pÄ female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du lÀsa om du vill mÄ bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
Ă€ldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Julia
9 Ă„r sedan

Åh, spĂ€nnande med hus.. Hoppas ni hittar nĂ„got snart! =)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x