Idag är ingen vanlig dag

 Helgen är över, Tyskland vann VM och tillbaka är vardagsfrukosten. Rufsig i håret och grusig i ögonen sitter jag och skriver detta. En snabb fil med müsli får det bli idag. Då är det alltid härligt att titta tillbaka på vad helgen bjöd och kan bjuda på. Dessa fattiga riddare är helt sinnessjukt goda. De serveras med philadelphia naturell och stekta jordgubbar. Lite kanel på toppen. 

 Ja idag är ju en stor dag. Huset ska besiktigas och gud vet vilka katastrofer som kan uppdagas då. Jag måste erkänna att natten varit lite orolig och nu suger det till rejält i magen. Dessa nerver, alltid med i spelet! 

Men om några timmar är det över och vi vet på vilken sida av spektrat som huset ligger på. A diamond in the rough eller ett ruckel utan proportioner. Efter det kommer mina föräldrar hem från utlandsresa och ytterligare lite senare ska den feministiska bokklubben ha träff. Ja, vi är ju ingen bokklubb, utan det är mer ett samlingsnamn för att vi är feminister och vi gillar att göra grejor ihop!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Desirée
10 år sedan

Vi sitter som på nålar – skynda berätta!
Btw – you´ve got mail!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x