Det blev visst en Skultuna!

 Men är inte jag en bortskämd liten tös så säg!? Av svärisarna fick jag en högt efterlängtad julklapp. Nämligen den borstade krukan från Skultuna. Som jag har önskat mig den! Den lilla rumsgranen passar verkligen perfekt i krukan och det krispigt gröna gör sig riktigt bra med mässingen tycker jag.

Den enda jag undrar över nu är om man kan vattna växten direkt i krukan, eller om krukan tar skada av för mycket vatten? Har ni någon erfarenhet?

Idag gör vi inte många knop. Igår var vi på en promenad i solen och gick lite i affärer och det var så ljuvligt väder. Dessvärre, vilket jag såklart visste i förväg, kom smällen på kvällen när fogarna gjorde så ont att jag hade ganska svårt att ta mig runt. Idag blir det vila fram tills kvällen när vi ska träffa högt efterlängtade vänner från Norge. 

Så vi ligger på soffan och kollar nya Netflixserien Marco Polo. Eller mest David som kollar. Jag går runt och pular lite, fotar mina julklappar och myser. Jag kommer visa fler julklappar framöver. Men ni ska tro vi har det mysigt nu. Vi tre. Lilla krypis är väldigt livlig därinne och jag ÄLSKAR när hon sparkar. När magen hoppar till av en spark är underbart. Jag kan stirra på min mage i timmar. Det är så magiskt och mysigt att veta att min lilla tös är därinne och vill säga hej. Sparkarna är verkligen det bästa jag vet!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

är det så? för jag känner mig ganska nervös inför just förlossningen. mest rädd för hur ont det kommer att göra.

Bara anna
9 år sedan

Tror inte det finns något häftigare än de där sparkarna, från ett liv som växer i magen. Det är så fantastiskt! Jo, förlossningen, det är det häftigaste som finns, jag lovar.
Ha en bra dag!

Gabriella
9 år sedan

Tack snälla du! Så fin du är! Och vad glad jag är att jag hittade din blogg nu:)
Så söt minigran, och vilken fin kruka.

Julia
9 år sedan

Den krukan är verkligen superfin!

Helén i Vilrummet
9 år sedan

Så himla fin kruka. Jag förstår att den varit efterlängtad. Tyvärr har jag ingen erfarenhet av om man kan vattna i den.
Kram Helén

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x