Essie topp tre

Det är inte klokt vad jag njuter av denna ledighet. Vi skrotar runt i mjukis och gör inte många knop. Men det är väl precis så julledigheten ska vara? Inga måsten. Hela året är fullt av måste och nu kastar jag ut alla måsten genom fönstret. 

Jag sitter här och målar naglarna i Essies härligt julröda nyans aperitif. De andra två nyansera är också mina go-to nyanser för tillfället och är härligt nudeiga spaghetti strap och mullvadslila lady like. 

Nej nu ska ja återgå till min kopp kaffe och nagellacksmålandet. Men vi hörs ju snart igen. Åh, jag verkligen känner mig så bloggsugen och på gott humör! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

har du jobbat över hela julen? Jo jag kan förstå att Flattered upplevs som trånga. Jag har smala fötter så jag brukar inte ha problem med trånga skor.

Helena
9 år sedan

Sv: Härligt att bara kunna "skrota" runt sådär! Om 24 timmar gör jag detsamma 🙂
Hur upplever du dina Flattered? Fick höra av en vän till mig att de kändes lite trånga vid tårna, men kanske från person till person 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x