Utflykt till Märtas


Nytt år, nya minnen, nya platser att upptäcka. Jag har köpt en ny kalender för 2014 och jag har redan börjat boka in roligheter de närmsta helgerna. Imorgon är det måndag, sista lediga dagen innan verkligheten knackar på min dörr. Men andra ord sista dagen innan väckarklockan ringer 05:30. På onsdag ska jag återigen se Miss Saigon, denna gång i regi av Ronny Danielsson. Som jag har längtat! På lördag blir det middag ute på stan med min bästa vän Katja. Åh, som jag längtat efter det med.

För dig som behöver lite tips på vad just du kan fylla din kalender med så vill jag komma med ett litet tips, café Märtas. Så oerhört mysigt fik och med jättefin inredning och shop. Vi åkte dit en av de jullediga dagarna och det var så mysigt. Dock tror jag att Märtas upplevs i sin fulla glans under de varmare sommarmånaderna. Gården såg nämligen supertrevlig ut.

Förövrigt har jag precis skaffat netflix. Fullkomligt idiotiskt att skaffa det på julledighetens näst sista dag och inte direkt från början. MEN allt är glömt och förlåtet för Netflix kan vara det bästa som hänt mig. Vi har redan plöjt säsong 1 av Breaking Bad och är redan en tredjedel in i säsong 2. Lyckan! Synd bara att man måste pausa för middag….

Ge mig dina bästa serier! Men jag varnar dig, jag har redan sett typ alla!

6 Responses

 1. Fröken Stök skriver:

  Tack för ditt spår på min blogg!
  Orange is the new black
  The Killing
  Sons of Anarchy
  Kram

 2. Cuntless Lux skriver:

  åh OITNB är en av mina favvisserier. de andra har jag ännu inte sett men de är på listan! kram på dig

 3. CreandoPhoto skriver:

  Bästa serierna är ju de som du antagligen har sett allt av; True Blood, Homeland, Bron….sen kommer jag inte på någon mer just nu…återkommer 🙂

  Jag har också köpt en ny kalender och börjat boka in. Nästan synd att skriva i de nya fina kalendrarna tycker jag. Det är en skön känsla när det är obokat, rent och fint. Allt kan hända liksom 🙂

 4. Cuntless Lux skriver:

  ja alla dem har jag sett. dock tröttnade jag på både true blood och homeland och har inte sett dem på ett tag.

  vad har du bokat in för skoiga grejor?

  tack för din kommentar!
  Kram på dig

 5. Nej, nej, NEJ. Du ska se Boardwalk Empire och Black Books!

 6. Cuntless Lux skriver:

  black books känner jag inte till så TACK för nytt tips! =) Boardwalk började vi titta på men vi fastnade aldrig. blev den bättre?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *