Tid för att fixa ruffset

 Idag vaknade vi till fågelkvitter, sol och en någorlunda munter bebis. (man tar ju vad man får! ;)) Jag ska snart smita iväg till en mycket efterlängtad grej. Jag ska ääääntligen gå till frisören. HerreGUD vad man tappar hår efter att man fött barn. Det är hår överallt, i alla plagg, överallt i sängen och jag har till och med hittat hårstrån inne i hennes blöja. Ja ni hör ju, det är dags för mig att kapa av dessa slitna längder.

 Igår sportade jag mina nya byxor från H&M. Så sköna, tunna och sladdriga. Perfekta för sommaren! Resten av outfiten består av skor från Moheda, peplumtopp från MQ och väska från Whyred.  

 Det jag önskar mig mest ju nu är att få tid över till att måla tånaglarna. Inget säger ju sommar som knalliga tånaglar. Häromdagen hann jag i vart fall fixa fingernaglarna och målade dem. Korta och svarta! Alltid så lovely tycker jag!

Min lilla bebis sover, jag dricker morgonens andra kopp kaffe och tittar på SVT gomorron och det är extra härligt nu med all politik i och med Almedalen. Då trivs jag som fisken i vattnet. Om några timmar kommer jag vara barnfri, iklädd en supersnygg byxdress, få hårbottenmassage av en frisör som tydligen heter James och som är en ny bekantskap för mig. Sen ska jag dra ut min egentid bara lite till genom att gå till Melvins för en kopp kaffe och läsa lite i min bok i solen. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
frökensöt
8 år sedan

ja alltså jag vill nån sommar vandra runt där i Almedalen och lyssna på alla tal och förargas och hålla med och förundrad tänka hu tänkte dom om vissa saker!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x