Sommarlov

Tröja – Åhléns, jeans – H&M, skor – present, väska – Mulberry Bayswater

Äntligen! Äntligen har jag gjort min allra sista skoldag på juridikprogrammet. Allt jag nu behöver göra är att vänta på att få ut mitt examensbevis. Vilken känsla och lycka! Inom veckor kan jag kalla mig jurist! Jag är nu för alltid en kvinna som bär en titel. Jur. kand. Frida Svensson, låter hemskt tjusigt i mina öron i vart fall.
Nu ska jag ha sommarlov ända fram till 3:e september och kommer äntligen ha all tid i världen att blogga!
Mina dagar ska fyllas med träning, sol & bad, och en ofantligt mängd böcker ska plöjas igenom. Förhoppningsvis kan jag även fylla veckorna med en hel del roliga händelser och massvis med socialt umgänge.
Nu firar jag mitt sommarlov med kvällskaffe, vindruvor och mörk choklad. Kroppen är både trött psykiskt men även fysiskt. Denna sommar ska handla om en enda grej: HARMONI!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
About me
11 år sedan

tack kära anonym! 😉

Anonym
Anonym
11 år sedan

Va fin du är!!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x