Sommarlov

Tröja – Åhléns, jeans – H&M, skor – present, väska – Mulberry Bayswater

Äntligen! Äntligen har jag gjort min allra sista skoldag på juridikprogrammet. Allt jag nu behöver göra är att vänta på att få ut mitt examensbevis. Vilken känsla och lycka! Inom veckor kan jag kalla mig jurist! Jag är nu för alltid en kvinna som bär en titel. Jur. kand. Frida Svensson, låter hemskt tjusigt i mina öron i vart fall.
Nu ska jag ha sommarlov ända fram till 3:e september och kommer äntligen ha all tid i världen att blogga!
Mina dagar ska fyllas med träning, sol & bad, och en ofantligt mängd böcker ska plöjas igenom. Förhoppningsvis kan jag även fylla veckorna med en hel del roliga händelser och massvis med socialt umgänge.
Nu firar jag mitt sommarlov med kvällskaffe, vindruvor och mörk choklad. Kroppen är både trött psykiskt men även fysiskt. Denna sommar ska handla om en enda grej: HARMONI!

2 Responses

  1. Anonym skriver:

    Va fin du är!!!

  2. About me skriver:

    tack kära anonym! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *