Prima vara

Har ni sett något så gulligt? Min mamma har stickat en liten tröja med en matchande liten hätta som lilla krypis ska få ha på sig. Tänk att min unge kommer få plats i något så pluttigt! Idag var vi hos vår barnmorska för glukostestet. Det gick så bra så. Prima vara här, finfina värden och en glad bebis som växer som hon ska och vars lilla hjärta pickar på alldeles normalt. Så glad och lättad jag kände mig när jag gick därifrån. Det är ju alltid en liten anspänning när man ska på kontroller och sådär. 

Jag känner sån himla bloggglädje och det är verkligen tack vare er där ute. Ni är flera som tittar in och ännu roligare, flera som lägger en kommentar. Det är ju bara så motiverande och härligt när bloggen är mer dialog än monolog. Så verkligen, tack så himla mycket för att ni tittar in. 

Idag är nog annars en ganska vanlig dag. Efter jobb kommer jag väl sladda hem, ha lite hemmafix i form av tvätt som ska vikas och lite plock i köket. Idag känns som en sådan dag när jag ska lägga lite extra tid i badrummet. Skrubba mig, smörja mig och sen krypa ned i någon härlig pyjamas och va alldeles mjuk och skön. Sen ska jag nog bara ligga där i sängen och läsa någon inspirerande tidning och sjunka ner i min bok. Det är ju så mysigt på kvällarna att ligga och läsa oh dricka en kopp te tillsammans med mitt buffliga lilla sällskap. Hon gör sig verkligen påmind där inne nu för tiden. Hon buffar och sparkar och hela magen hoppar till. Det är så himla mysigt och jag blir tokig av nyfikenhet på vem hon är och hur hon ser ut. (Vacker som en dag och brås på sin mor såklart!) Jag är verkligen inne i ett läsflow just nu. Plöjer böcker som bara den. Jag har sagt det innan, men boktips är ALLTID välkomna. Hit me, vilken är din bästa bok?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

Den ligger på mitt nattygsbord och väntar på att bli läst! vad tycker du so far?

Anonym
Anonym
9 år sedan

Har precis börjat med Malalas bok. Verkar väldigt bra!

Bakom dörr nr. 11
9 år sedan

Men å så fint. Jag har en syster som har fått sitt andra barn, han är nu 2 månader och man
skulle kunna köpa hur mycket som helst, det finns ju så mycket fint.
Ha en bra dag !
Kram Pia

Anonym
Anonym
9 år sedan

Glöm inte att tävla om designad dörrmatta hos Carola:http://roomofkarma.se/!

Frida Svensson
9 år sedan

jag vet! alla dessa bebiskläder är så himla pluttiga och gulliga!

Frida Svensson
9 år sedan

Tack för en så fin kommentar! Vilken bra idé med boktips! Självklart ska jag göra det! Vad läser du just nu? Kram på dig

Frida Svensson
9 år sedan

nej jag försöker njuta av tiden nu med, men visst nu börjar det bli lite trångt och tungt. Men jag älskar ändå att vara gravid. Det är fantastiskt! Hur känns det för dig nu när du ska återgå till jobbet?

Frida Svensson
9 år sedan

min mor hon kan hon! =)tack för hälsningen!

Ekenäsliv
9 år sedan

Men å så sött!!!

Boklusen
9 år sedan

Härligt att kunna plöja böcker sådär! Du får gärna ge oss boktips oxå. Jag älskar böcker och har en bokblogg.
Det är så roligt att följa din blogg, en salig blandning av godbitar. Kram!

baraetthem
9 år sedan

Du har världens bästa tid framför dig!! Tillsammans med er lilla tös:) Glöm inte att njuta lite av sista tiden också (bortsett från allt tungt då:S) Men det är rätt mysigt att känna dem där inne tills det blir så stora så man bara vill ha ut dem..haha!
Hoppas du har en bra kväll! KRAM

Käthe Nilsson
9 år sedan

Åh, så gulligt!!
http://www.kathe.nu

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x