Ett litet tips om värsta rabatten (också så jag blev en matta rikare)

Jag ska alldeles strax iväg och piper bara inom här för att tipsa om värsta erbjudandet. Vi har länge varit sugna på en ny matta under soffan och så jag har spanat in den fina ullmattan ”Ekeby” från Ellos. Jag blev själv tipsad om att Ellos hade 40% rabatt fram till imorgon och snabbare än blixten var mattan signed, sealed and paid for. Hoppas nu den passar bra in i vårt vardagsrum. 

Så det var mitt tips. 40%. Löp och köp!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
A House With A View
9 år sedan

Vilken jättefin matta, tack för tipset!!! Och med rabatten gissar jag att den blev ett riktigt fynd!!!

Många lördagskramar från aka

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x