Äntligen hemma, äntligen fredagskväll, äntligen heeeeelg!

 Men herregud vad skönt med fredag. 17.00 tog jag bilen och swischade till Malmö. In snabbt på Hansa för ett snabbt ärende och  sen hem och nu sitter jag på sängen och bloggar. David stökar i köket och lagar det godaste jag vet. Skink- och västerbottenostpaj med en god sallad till. Denna helg är välbehövlig mina vänner. Jag känner mig trött och jag behöver tid med David, tid för nedvarvning, tid att ligga och klappa på krypis och känna hur min lilla bebis sparkar tillbaka. Tid för god mat, sovmorgon, besök på Miljögården och fika med svärisarna. 

 Jag är en riktig bokmal och äääääälskar böcker. Min dröm är ett stort rum, med öppen brasa, platsbyggda bokhyllor och rader och rader av böcker. Lästa, älskade, tummade, utlånade och återfunna. När krypis är född ska vi läsa massor. Jag ser verkligen fram emot att få uppleva alla barnklassiker tillsammans med mitt eget barn. Jag minns så väl hur min egen mamma läste för mig och hur underbart det var. Sen när jag kunde läsa själv så kunde jag plöja 10-tals böcker i veckan. Jag hoppas verkligen att krypis kommer uppskatta lässtunderna.

Följande böcker är på mitt nattduksbord just nu. Lilla stjärna är den jag läser just nu. När jag är klar med den kommer jag faktiskt ge mig på en bok som inte ligger i den här högen. Nämligen Lena Anderssons ”Egenmäktigt förfarande”. Det är den bok vi läser just nu i den bokklubb jag är med i. 

Har du läst någon av de här böckerna? Vad tyckte du?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

ok, men hur menar du med att den skaver? är den bra eller mer provocerande? kram på dig hjärtat!

Stöket
9 år sedan

Egenmäktigt förfarande är läst. Och den känns, på olika sätt. Skaver liksom…
Ha en fin och vilsam helg. Kram

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x